Eliberat pe cautiune: 30.000 de lei a platit barbatul care a rupt mana unui politist!

Eliberat pe cautiune: 30.000 de lei a platit barbatul care a rupt mana unui politist!
Tanarul care in luna noiembrie a rupt mana unui politist a fost eliberat din arest pe cautiune! Cautiunea stabilita de magistratii Tribunalului Botosani a fost de 30.000 de lei, suma a si fost achitata, iar Cosmin Lucian Macsim pus in libertate.

"Am admis cererea formulata de inculpat si am stabilit o cautiune de 30.000 de lei, care a fost achitata", a declarat judecator Dorica Turcanu, purtator de cuvant in cadrul Tribunalului Botosani.

Reamintim ca in seara zilei de 22.11.2011 inculpatul a fost oprit în trafic pe raza localităţii Bucecea de către un lucrător de poliţie în cadrul unei acţiuni pe linia prevenirii şi combatere a actelor de contrabandă cu produse accizabile.

La controlul documentelor inculpatul a oferit lucrătorului de poliţie suma de 50 de lei pentru ca acesta să nu mai continue acţiunea.

În autoturism se aflau ţigări de contrabandă. În momentul în care poliţistul a încercat să verifice un sac în care se aflau ţigări de contrabandă acesta a fost lovit de mai multe ori de catre brabat cu portiera autoturismului, suferind o fractura la bratul drept.

În aceste împrejurări, agentul de poliţie a reușit totuşi să ridice din autoturism un sac ce conținea cantitatea de 500 pachete de țigări, de proveniență Ucraina, timp în care conducătorul auto a urcat la volan demarând cu viteză, în autoturism rămânând celălalt sac cu țigări.

Barbatul este fiul unui om de afaceri din Botosani.

Pe data de 16 decembrie tanarul a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Botosani, pentru dare de mita, ultraj, contrabanda si detinere in afara antrepozitului fiscal de produse accizabile.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

astăzi, 18:51
86

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

astăzi, 18:02
205

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 17:08
49

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...