Mașină cu număr de Germania, șofer de 22 de ani, cu alcool la bord!

Mașină cu număr de Germania, șofer de 22 de ani, cu alcool la bord!
Luni seara, în jurul orei 19.20, a fost depistat în trafic, pe DJ 208 H, în localitatea Cerbu, comuna Copălău, judeţul Botoşani, un autoturism înmatriculat în Germania, condus de S. Mihai, de 22 ani, din comună.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la Spitalul Judeţean Botoșani, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de S. Mihai se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibație alcoolică în sânge peste limita legală.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

COD PORTOCALIU de grindină și descărcări electrice în 13 localități din Botoșani, valabil până la ora 23:00!

Luni, 1 Iulie 2024
571

Sunt prognozate: grindină de medii și posibil mari dimensiuni, averse torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului..Populația din localitățile vizate a fos...

Incendiu provocat de un scurtcircuit într-o localitate din Botoșani, câteva hectare de miriște și grâu distruse! (foto, video)

Luni, 1 Iulie 2024
313

Un echipaj din cadrul Punctului de Lucru Coțușca a ajuns, în cel mai scurt timp, la fața locului, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă. Împreună cu Serviciul Voluntar pent...

Doi elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi Fălticeni au intervenit în ajutorul unui botoșănean căruia i s-a făcut rău!

Luni, 1 Iulie 2024
271

Șoferul mașinii în care se afla bărbatul a strigat după ajutor, iar cei doi elevi jandarmi au procedat la scoaterea bărbatului inconștient din mașină, după care l-au așezat într-...