Jandarmi botoșăneni avansați în grad de Ziua Jandarmeriei - FOTO

Jandarmi botoșăneni avansați în grad de Ziua Jandarmeriei - FOTO

Luni, 03 aprilie a.c., manifestările dedicate sărbătoririi a 167 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române au adus oaspeţi de seamă la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani.

Cei prezenţi au ţinut să mulţumească pentru invitaţia făcută, dar şi pentru modul în care jandarmii îşi fac datoria faţă de cetăţean şi faţă de societate.

Activitatea s-a desfăşurat în prezenţa subprefectului Daniela Beclea, a vicepreşedintelui Consilului Judeţean Botoşani – Constantin Liviu Toma, precum şi a altor reprezentanţi ai autorităţilor publice locale.

Cu această ocazie, pentru îndeplinirea exemplară a atribuţiilor de serviciu, patru jandarmi au fost avansați în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim în grad, prin ordin al inspectorului șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani, după cum urmează:

De la gradul de plutonier major la gradul de plutonier adjutant:

  • plt.maj. Stoleru Ștefan Virgil;
  • plt.maj. Magadan Dănuț;
  • plt.maj. Pricop Gabriel;
  • plt.maj.Ionescu Constantin.

În perioada premergătoare activităţii desfăşurate astăzi, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Botoşani a organizat concursuri de tir, tenis de masă, şah,  fotbal şi un concurs de cultură generală, câştigătorii fiind premiaţi de către Asociaţia Sportivă ,,Prutul” Botoşani.





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un polițist din Botoșani a cheltuit banii furați de la un bătrân, pe care tâlharii îi restituiseră!

astăzi, 15:34
74

Curtea de Apel Suceava l-a condamnat definitiv pe Ionuț-Cezar S., agent de poliție judiciară la Secția de Poliție Rurală nr. 1 din Botoșani, la doi ani de închisoare cu suspendarea execut...

Rugăciune pentru cei bolnavi într-o parohie din Botoșani. ”Vă rog și pe dumneavoastră să pomeniți aceste nume” (Foto)

astăzi, 15:14
148

Credincioșii s-au rugat joi seara alături de preoți pentru cei bolnavi și neputincioși. Oameni care au mare nevoie de rugăciunea semenilor.Joi seara, 18 aprilie, cinci preoți au slujit Tain...

Luptătorii greco-romani de la LPS Botoșani, lideri incontestabili la nivel național! (foto)

astăzi, 14:49
48

În perioada 12 – 14 aprilie 2024, sportivii din cadrul secției de lupte a Liceului cu Program Sportiv (LPS) din Botoșani au participat la Finala Cupei României pentru categoria de ...