Independentului Campanu i se cere mana: "Au vrut sa ma convinga sa trec in PNL ori in PC!"

Independentului Campanu i se cere mana: "Au vrut sa ma convinga sa trec in PNL ori in PC!"

 LIVIU CAMPANU  

Senatorul independent Liviu Campanu a infirmat orice zvon despre intrarea sa in randurile vreunui partid, insa recunoaste ca a avut discutii cu liderii centrali ai PNL si PC, despre o eventuala inscriere in randurile uneia dintre cele doua formatiuni.

Deocamdata, singura consecinta a discutiilor cu cei doi presedinti de partid a fost afilierea sa la grupul parlamentar al PNL din Senat.

"Am luat aceasta decizie in urma discutiilor pe care le-am avut cu domnul presedinte Voiculescu si cu domnul presedinte Crin Antonescu, nu am sa va ascund niciun moment ca amandoi au vrut sa ma convinga sa trec in PNL ori in PC. Deocamdata insa raman independent si o decizie de intrare in randurile unui partid nu o pot lua de unul singur. Cand am plecat din UNPR am plecat cu aproape 600 de oameni din structurile din teritoriu, iar acum nu pot sa iau decizii fara sa ii consult. Vom avea o discutie si vom decide daca facem un pas spre o formatiune politica sau daca ramanem independenti", a declarat senatorul Liviu Campanu.

Cat priveste afilierea sa la grupul parlamentar al PNL, Campanu sustine ca a facut aceasta miscare pentru a ajuta opoziţia să nu îşi piardă majoritatea din Biroul Permanent al Senatului.

"Statutul Senatului permite senatorilor independenti sau neafiliati politic sa se afilieze unuia dintre grupurile parlamentare care sunt in Senatul Romaniei. PNL nu avea suficienti parlamentari in Senat pentru a pastra functia de vicepresedinte in Biroul Permanent al Senatului. Acest lucru a determinat afilierea mea la grupul parlamentar al PNL si a dat posibilitatea liberarilor sa isi pastreze aceasta functie. De asta am facut acest pas care mi se pare absolut logic. Pot sa ajut si fara sa fiu inregimentat politic", a spus senatorul Campanu.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pompieri chemați în ajutor pentru a salva o pisică dintr-o fântână! (foto, video)

astăzi, 19:50
57

Intervenție specială a pompierilor botoșăneni, sâmbătă după-amiază. Salvatorii au fost solicitați să intervină în zona de case de la Hudum pentru a salva o pisică dintr-o f&aci...

Ana Maria Furtună a dispărut de la domiciliu de trei zile, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 19:38
82

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere de 31 de ani  din satul și comuna Hilișeu Horia, care a părăsit domiciliul la data de 15 mai a.c.,  ...

„Arta, expresia sufletului”, expoziție a Liceului de Artă „Ştefan Luchian”, la Muzeul de Etnografie Botoşani (Foto)

astăzi, 19:10
28

Artele vizuale (pictura, sculptura, gravura şi desenul) devin un instrument important de acordare a propriului eu creator la pulsul lumii contemporane, o descoperire a firescului ascuns în cuvi...