Cabinet de expertiza medicala in incinta Casei Judetene de Pensii

Cabinet de expertiza medicala in incinta Casei Judetene de Pensii
Persoanele care beneficiaza de pensii de invaliditate si care trebuie periodic sa se prezinte la expertiza se vor putea adresa, incepand de luni, cabinetului de expertiza medicala aflat in incinta Casei Judetene de Pensii Botosani.

Pana acum, acest cabinet a functionat intr-un spatiu din cadrul Serviciului Judetean de Medicina Legala, pentru care Casa de Pensii platea lunar circa 4.000 de lei, reprezentand contravaloarea chiriei si a utilitatilor. Cum contractul de inchiriere a expirat la 31 decembrie, a fost identificat un alt spatiu in care sa functioneze acest cabinet.

Noul cabinet de expertiza medicala de la Casa Judeteana de Pensii a fost sfintit vineri, in prezenta mai multor directori de institurii si a salariatilor de la Casa Judeteana de Pensii. Sefii Casei de Pensii spun ca deschiderea cabinetului era mai mult decat necesara, dar fiind ca pana acum acesta a functionat intr-un spatiu impropriu.

"Este extrem de benefica deschiderea acestui cabinet, avand in vedere faptul ca pana acum acesta a functionat intr-un spatiu neadecvat, la etaj, ingreunand consultarea pacientilor care aveau deficiente locomotorii sau altfel de deficiente. Contractul a expirat la 31 decembrie, iar Spitalul Judetean ne-a pus in vedere sa eliberam spatiul. Am profitat de faptul ca, din proiectul contructiei, spatiul pe care il avem in cladirea Casei Judetene de Pensii a fost destinat pentru cabinet pentru expertiza medicala. Fiind la parter avem toate caile de acces posibile pentru pacienti", a declarat Stefan Dodita, directorul Casei Judetene de Pensii.

La nivelul judetului Botosani sunt aproximativ 12.000 de beneficiari ai pensiei de invaliditate, arondati celor doua cabinete medicale de expertiza din Botosani si Dorohoi.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

HRISTOS A ÎNVIAT! Botoșănenii au primit Lumina în noaptea sfântă a Învierii (Foto, Video)

astăzi, 01:59
146

Creștinii din Botoșani au mers la biserică, în această noapte a Învierii Domnului, pentru a primi Lumina. Clopotele au răsunat în biserici și în mănăstiri, credincioși...

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
909

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

Sâmbătă, 4 Mai 2024
435

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...