In atentia creatorilor de literatura

In atentia creatorilor de literatura
Festivalul National de Poezie NICOLAE LABIS

Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Suceava organizeaza, in zilele de 17-19 octombrie, editia a XL-a Festivalului National de Poezie Nicolae Labis. La concurs se pot inscrie creatori de poezie care nu au depasit varsat de 30 de ani. Lucarile, in 5 exemplare, in sitem moto, pot fi trimise, pina pe data de 5 octombrie, pe adresa C.J.C.P.C.T. Suceava, str. Universitatii, nr. 48, Suceava. Relatii la tel. 0745-773290.

Concursul National de Literatura MOSTENIREA VACARESTILOR

In zilele de 6-7 noiembrie 2008, in organizarea Consiliului Judetean Dambovita, in colaborare cu alte institutii, printre care si Uniunea Scriitorilor din Romania, are loc la Tirgoviste editia a 40-a Concursului National de Literatura Mostenirea Vacarestilor, concurs ce are patru sectiuni de creatie (proza scurta, poezie, eseu si teatru scurt). Concursul este deschis tuturor creatorilor de literatura care nu depasesc varsta de 39 de ani si nu au publicata o carte. Lucrarile, in sistem moto - 1-2 de proza scurta, 10-15 poezii, 1-2 eseuri si 1-2 piese de teatru - vor fi trimise pana pe data de 24 octombrie 2008, pe adresa Consiliul Judetean Dambovita, loc. Targoviste, Piata Tricolorului, nr. 1, Serviciul Cultura, Sport, Sanatate, etaj 7, camera 133. relatii la tel. 0245-207733.

Festivalul-Concurs National de Umor OLTENII DE RASU LUMII

Concursul este deschis tuturor creatorilor de literatura de gen si este organizat de catre Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Slatina, judetul Olt. Lucrarile, in regim moto, vor fi trimise in doua exemplare, pina pe data de 5 octombrie 2008, astfel: 2 epigrame la tema si sase epigrame la tema libera. Temele sunt: 1. Oltenii in carnaval si 2. Hop si eu. Proza scurta umoristica: 2 exemplare, 2-3 lucrari sa nu depaseasca 10 pagini. Fabula: 5 lucrari in doua exemplare. Concursul mai are si doua sectiuni: de caricatura si de mestesuguri traditionale. Adresa pe care sunt primite lucrarile este: C.J.C.P.C.T. Olt, Slatina, str. Centura Basarabilor, nr. 8, jud. Olt. Relatii la tel: 0249-432818.

Concursul National de Creatie Literara LA PORTILE VISULUI

Casa de Cultura Eugen Nicoara Reghin organizeaza in data de 31 octombrie 2008 editia a XVIII-a a Concursului national de Literatura La portile visului . Lucrarile, poezie, in numar de 5, in trei exemplare, cu moto, vor fi trimise pina pe data de 10 octombrie 2008, pe adresa: Casa Municipala de Cultura Eugen Nicoara , Str. Spitalului, nr.11, loc. Reghin, jud. Mures. Relatii la tel. 0265-520887.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ordin de protecție emis de polițiști, după ce o tânără a fost amenințată și lovită de propria mamă

astăzi, 13:55
169

S-a întâmplat în județul vecin. Tânăra s-a prezentat la sediul Poliției municipiului Rădăuți, din județul Suceava, și a sesizat faptul că vineri, în jurul orei 2...

Sărbătoare cu sute de creștini: Icoana la care mama lui Enescu s-a rugat pentru a zămisli un prunc (fotogalerie)

astăzi, 11:02
504

Sâmbătă, 23 septembrie, la Mănăstirea Gorovei a fost sărbătorită Zămislirea Sfântului Ioan Botezătorul si icoana făcătoare de minuni aflată la acest așezamânt monahal....

Avertismentul unui cunoscut medic, după ce două persoane s-au intoxicat în beciul locuinței: „Fierbe tulburelul! Atenție, nu e de glumit!”

astăzi, 10:15
127

Medicul Tudor Ciuhodaru spune că un bărbat, în vârstă de 85 de ani și o femeie, de 74 ani, sunt în stare critică, după ce au ajuns la UPU fiind găsiți intoxicați în be...