In atentia creatorilor de literatura

In atentia creatorilor de literatura
Festivalul National de Poezie NICOLAE LABIS

Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Suceava organizeaza, in zilele de 17-19 octombrie, editia a XL-a Festivalului National de Poezie Nicolae Labis. La concurs se pot inscrie creatori de poezie care nu au depasit varsat de 30 de ani. Lucarile, in 5 exemplare, in sitem moto, pot fi trimise, pina pe data de 5 octombrie, pe adresa C.J.C.P.C.T. Suceava, str. Universitatii, nr. 48, Suceava. Relatii la tel. 0745-773290.

Concursul National de Literatura MOSTENIREA VACARESTILOR

In zilele de 6-7 noiembrie 2008, in organizarea Consiliului Judetean Dambovita, in colaborare cu alte institutii, printre care si Uniunea Scriitorilor din Romania, are loc la Tirgoviste editia a 40-a Concursului National de Literatura Mostenirea Vacarestilor, concurs ce are patru sectiuni de creatie (proza scurta, poezie, eseu si teatru scurt). Concursul este deschis tuturor creatorilor de literatura care nu depasesc varsta de 39 de ani si nu au publicata o carte. Lucrarile, in sistem moto - 1-2 de proza scurta, 10-15 poezii, 1-2 eseuri si 1-2 piese de teatru - vor fi trimise pana pe data de 24 octombrie 2008, pe adresa Consiliul Judetean Dambovita, loc. Targoviste, Piata Tricolorului, nr. 1, Serviciul Cultura, Sport, Sanatate, etaj 7, camera 133. relatii la tel. 0245-207733.

Festivalul-Concurs National de Umor OLTENII DE RASU LUMII

Concursul este deschis tuturor creatorilor de literatura de gen si este organizat de catre Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Slatina, judetul Olt. Lucrarile, in regim moto, vor fi trimise in doua exemplare, pina pe data de 5 octombrie 2008, astfel: 2 epigrame la tema si sase epigrame la tema libera. Temele sunt: 1. Oltenii in carnaval si 2. Hop si eu. Proza scurta umoristica: 2 exemplare, 2-3 lucrari sa nu depaseasca 10 pagini. Fabula: 5 lucrari in doua exemplare. Concursul mai are si doua sectiuni: de caricatura si de mestesuguri traditionale. Adresa pe care sunt primite lucrarile este: C.J.C.P.C.T. Olt, Slatina, str. Centura Basarabilor, nr. 8, jud. Olt. Relatii la tel: 0249-432818.

Concursul National de Creatie Literara LA PORTILE VISULUI

Casa de Cultura Eugen Nicoara Reghin organizeaza in data de 31 octombrie 2008 editia a XVIII-a a Concursului national de Literatura La portile visului . Lucrarile, poezie, in numar de 5, in trei exemplare, cu moto, vor fi trimise pina pe data de 10 octombrie 2008, pe adresa: Casa Municipala de Cultura Eugen Nicoara , Str. Spitalului, nr.11, loc. Reghin, jud. Mures. Relatii la tel. 0265-520887.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

astăzi, 21:20
143

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
160

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
117

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...