Flutur: Dovada ca PSD a regizat huiduielile de la Iasi este ca Nichita avea pregatit apelul la calm

Vicepresedintele PDL Gheorghe Flutur sustine ca huiduielile care au fost la Iasi cu ocazia manifestarilor legate de Ziua Unirii Principatelor au reprezentat un moment pregatit de opozitie, dovada fiind ca Gheorghe Nichita a citit apelul la calm pe care l-a facut catre multime.

"Huiduielile de la Iasi au fost pregatite de opozitie dinainte", a declarat Flutur pentru Mediafax. El a aratat ca acest fapt este dovedit de faptul ca apelul primarului Iasiului, Gheorghe Nichita, a fost citit. "Eram langa el. Nichita si-a citit tot discursul de pe niste foi. In discursul scris era si apelul sa nu se huiduiasca. De unde stia ca se va huidui?", s-a intrebat Flutur.

El considera ca faptul ca Nichita a citit apelul la calm este proba organizarii huiduielilor de catre PSD. "Era o regie pregatita", a spus Flutur.

Liderul PDL a mai sustinut ca este pentru prima data de dupa Revolutie cand la manifestarile dedicate Zilei Unirii de la Iasi se modifica o cutuma de organizare.

El a spus ca aceasta cutuma era ca in preajma statuii domnitorului Alexandru Ioan Cuza sa fie lasate spatii libere pentru depunerea de coroane de flori, iar in acest an, cu sprijinul primarului Iasiului, Gheorghe Nichita (PSD), un grup de membri PSD si PNL au incalcat aceasta cutuma si s-au pozitionat langa statuie.

Flutur a mai spus ca este regretabil ca s-a huiduit si in timpul slujbei religioase si in timpul discursului mitropolitului.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Dan Șlincu: „PSD la guvernare este garanția creșterii veniturilor pentru toate categoriile de populație”

astăzi, 08:13

„PSD la guvernare este garanția creșterii veniturilor pentru cei care muncesc sau au muncit o viață. Emiterea Hotărârii de Guvern prin care se aprobă creșterea salariului minim la 4...

Propunerea care ar schimba sistemul medical de stat: Angajări pe perioadă determinată, evaluări ca la privat!

astăzi, 07:58

Prof.univ.dr Diana Păun propune ca sistemul angajărilor la stat să fie schimbat. Aceasta a făcut referire cu precădere la modul în care sunt angajaţi medicii în spitalele de stat din...

Povestea misterioaselor catacombe de sub orașul Botoșani!

astăzi, 07:29

Orice botoșănean trecut de 50 de ani a auzit cu siguranță de legenda catacombelor de sub oraș. Unii se laudă că le-au și văzut sau ajuns măcar într-o anumită zonă a acestora. De a...