Familii disperate: Botosaneni disparuti fara urma pe pamant italian!

Familii disperate: Botosaneni disparuti fara urma pe pamant italian!
Doi botosaneni, disparuti fara urma in strainatate, sunt cautati de luni bune de autoritati, fara niciun rezultat pana acum!

Unul dintre cei disparuti de aproape 5 luni este un barbat de 43 de ani, din Saveni. Barbatul lucra de aproape opt ani la o ferma de legume din Regiune Vittoria, Italia.

La inceputul lunii octombrie, savineanul si un cetatean albanez au fost luati cu masina de la ferma unde lucrau, de catre un alt cetatean roman, cu intentia de a se deplasa la o ferma situata in apropiere.

Savineanul si cu albanezul au intrat in ferma, iar romanul care i-a luat a asteptat in masina. Numai ca, de atunci, barbatul a disparut fara urma, nemaiajungand la ferma unde era angajat sau acasa, la familie, in Saveni.

De patru luni este cautata si o botosaneanca de 40 de ani, care a disparut tot in Italia. Femeia se pornise catre tara, iar dintr-o autogara si-a sunat rudele.

Acela a fost ultimul telefon al femeii, iar de atunci nimeni nu mai stie nimic de ea.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

E prima dată când s-a întâmplat așa ceva: Pacient cu AVC transferat cu elicopterul de la Cluj la Suceava pentru a fi salvat!

astăzi, 15:25
457

La Spitalul Clinic Județean de Urgență Suceava a fost transferat de la Cluj Napoca un pacient cu AVC, fiind prima solicitare de acest fel de la un centru universitar.Potrivit purtătorului de c...

Post vacant într-o parohie din Botoșani, se caută preot pentru 230 de familii!

astăzi, 12:42
350

Mitropolia Moldovei și Bucovinei a actualizat, pe 3 mai 2024, lista cu parohiile vacante pentru care pot opta pentru transfer doar preoții din cadrul Eparhiei Iașilor care întrunesc condiții...

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
339

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....