Copila de 9 ani, ranita dupa ce a traversat strada prin loc nepermis

Copila de 9 ani, ranita dupa ce a traversat strada prin loc nepermis
O fetiţă de 9 ani a ajuns la spital după ce a fost lovită de o maşină. Copila a încercat să treacă strada prin loc nepermis, fără să se asigure, şi prin spatele unei căruţe.

Marţi, în jurul orei 10.50, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 208 H, în localitatea Corni, judeţul Botoşani, M. Ioan Cătălin, de 41 de ani, din municipiul Suceava, judeţul Suceava, surprinde şi accidentează pe C.S., de 9 ani, din localitate, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure, prin spatele unui atelaj hipo.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a minorei, care a fost transportată la Spitalul de Pediatrie Botoșani, unde a primit îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză continuă cercetările, urmând a fi propusă soluţie procedurală.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Post vacant într-o parohie din Botoșani, se caută preot pentru 230 de familii!

astăzi, 12:42
270

Mitropolia Moldovei și Bucovinei a actualizat, pe 3 mai 2024, lista cu parohiile vacante pentru care pot opta pentru transfer doar preoții din cadrul Eparhiei Iașilor care întrunesc condiții...

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
290

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
1193

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând școala din ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să...