Etnobotanicele i-au pus la pământ! Tineri căzuți pe stradă după ce au consumat substanțe interzise!
BOTOSANI

Consumul de etnobotanice i-a pus la pământ la propriu pe doi tineri din Botoșani. Aceștia au fost găsiți de polițiștii locali lângă o ghenă de gunoi de pe o stradă din municipiu.

Etnobotanicele i-au pus la pământ! Tineri căzuți pe stradă după ce au consumat substanțe interzise!

Florin H., de 17 ani, și Flavius T., de 23 de ani, au mers lângă o ghenă de pe strada Independenței și și-au aprins o țigară care conținea substanțe psihoactive.

După ce au tras câteva fumuri, cei doi nu s-au mai putut ține pe picioare și s-au întins pe asfalt. Un echipaj al Poliției Locale care trecea prin zonă i-a observat. Când s-au apropiat, polițiștii au găsit țigara pe care au fumat-o tinerii.

Aceștia au fost duși la sediul Poliției Locale pentru legitimare, după care au fost transportați la Secția de Psihiatrie.

Întrebați de unde procură etnobotanicele, cei doi au spus că le cumpără de la un individ din Parcul Tineretului, indicând și mașina cu care acesta circulă.


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Profesorii „vinovați” de rezultate slabe la simularea de la Bacalaureat, trimiși la perfecționare!

Joi, 18 Aprilie 2024
724

Inspectorii școlari vor organiza activități metodice cu profesorii care predau discipline pentru Bacalaureat. Prioritatea este acordată profesorilor care au elevi cu medii sub 6 la simularea exame...

Bărbat de 49 de ani, depistat conducând sub influența alcoolului pe un drum din județ!

Joi, 18 Aprilie 2024
152

În cursul zilei de miercuri,17 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Botoșani au oprit pentru control pe drumul public din comuna Gorbănești un autoturism co...

Beneficiarii de prestații sociale își vor primii zilele următoare drepturile bănești!

Joi, 18 Aprilie 2024
95

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani anunță că au fost virate în Trezoreria Botoșani  sumele necesare efectuării plăţilor drepturilor aferente  ...