Dorohoienii fac spectacol la Românii au Talent VIDEO

Dorohoienii fac spectacol la Românii au Talent VIDEO
Dorohoienii Alin Pavăl, George Bochian şi Adriana Lupu au impresionat, vineri, juriul şi publicul de la Românii au talent!

"Ați ales un stil care este greu şi necesită mult studiu. Aveţi curaj! Nu mi-a plăcut atât de mult modul în care aţi exacutat, dar mi-a plăcut că aţi fost atenţi unul la altul. Cu dansul e de munca, ar trebui să mai studiaţi", a spus Mihai Petre despre dansul foarte greu prezentat de George şi Adriana.

George are 20 de ani şi a crescut într-un centru de plasament, însă cea mai mare pasiune a sa este dansul. Cei doi dorohoieni au obținut trei de DA și merg în etapa următoare.

Alin Pavăl, de 18 ani, este un alt tânăr din Dorohoi care a evoluat pe scena de la Românii au Talent, în ediția difuzată vineri seară la PRO TV.

Tânărul dorohoian zis "Piciu" a impresionat atât publicul, dar și juriul foarte exigent, cu un break-dance desfăşurat energic pe Busta Rhymes. Alin a obținut trei de DA și a trecut în etapa următoare.

"Am avut emoții mari pe scenă, eu cred în mine și în talentul meu și sper să ajung în etapa următoare. Concursul este super tare, mi-a placut mult și sunt foatre bucuros că juriul a avut încredere în mine și mi-a acordat trei de DA", a declarat în exclusivitate pentru Dorohoi News, Alin Pavăl.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

HRISTOS A ÎNVIAT! Botoșănenii au primit Lumina în noaptea sfântă a Învierii (Foto, Video)

astăzi, 01:59
113

Creștinii din Botoșani au mers la biserică, în această noapte a Învierii Domnului, pentru a primi Lumina. Clopotele au răsunat în biserici și în mănăstiri, credincioși...

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
878

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

Sâmbătă, 4 Mai 2024
410

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...