Concursul Național de dans din cadrul S.N.A.C, etapa județeană, la Botoşani! FOTO, VIDEO

Miercuri, la Palatul Copiilor din Botoșani a avut loc etapa județeană a concursului național de dans "Împreună pentru viitor", organizat în cadrul Strategiei Naționale de Acțiune Comunitară.

Au concurat echipe mixte formate din elevi ai Liceului Tehnologic Special "Sf. Stelian" Botoșani și elevi voluntari ai Școlii Gimnaziale Nr. 10 Botoșani, precum și echipe mixte formate din elevi ai Liceului Tehnologic Special "Ion Pillat" Dorohoi și elevi voluntari ai Colegiului Național "Grigore Ghica" Dorohoi.

Concursul s-a desfășurat pe două secțiuni: dans tradițional și dans modern.

În urma jurizării, locul I a fost obținut la ambele secțiuni de către elevii Liceului Tehnologic Special "Sf. Stelian" Botoșani și elevii voluntari ai Școlii Gimnaziale Nr. 10 Botoșani, coordonați de doamnele Elena Asiminicesei, Mirela Amancei și Marena-Simona Funduianu.

Formația de dans tradițional "Hora" și formația de dans modern "Ninja Crew" vor participa pe 9 mai 2015, la Pașcani, la etapa regională  a concursului de dans.
 










 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Amenzi usturătoare aplicate de către inspectorii ITM Botoșani angajatorilor găsiți în neregulă!

astăzi, 20:00

În urma controalelor, au fost constatate 86 deficienţe pentru care au fost dispuse măsuri de remediere, au fost aplicate 7 sancţiuni contravenționale, din care 2 avertismente și 5 amenzi, &...

Decizie a Parlamentului: PFA-urile, întreprinderile familiale și întreprinderile individuale își vor putea schimba regimul juridic!

astăzi, 19:20

Prin excepție de la prevederile art. 21, 27 și 33, persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale și întreprinderile familiale vor putea opta, după minimum un an de funcțio...

Ziua Internațională a Educației, sărbătorită de preșcolarii unei grădinițe din Botoșani! (foto)

astăzi, 18:40

Activitățile desfășurate au fost  variate și atractive, cu teme specifice: „Împreună pentru educație”, „La mulți ani, dragi educatoare!”, „Grădinița-...