Fostul dascăl din Botoşani, acuzat de contrabandă, eliberat din arest!

Botoşăneanul arestat preventiv săptămâna trecută, în urma descinderilor procurorilor DirecÅ£iei NaÅ£ionale AnticorupÅ£ie, a fost eliberat, în urma unei decizii a magistraÅ£ilor suceveni.

Daniel Dumitru Sofronie, fost dascăl în Parohia din CândeÅŸti, a contestat măsura arestului prevenitiv, magistraÅ£ii CurÅ£ii de Apel Suceava admiÅ£ându-i contestaÅ£ia, asftel că bărbatul a fost lăsat în libertate. 

În acelaÅŸi dosar, a fost arestat preventiv ÅŸi suceveanul Vasilică Åžuleap, care de asemenea a fost eliberat. (Vezi DECIZIA instanÅ£ei)

Procuroii DNA îl acuză pe Dumitru Sofronie de constituire a unui grup infracÈ›ional organizat, ÅŸi complicitate la contrabandă, comisă în forma introducerii în sau scoaterii din Å£ară prin locurile stabilite pentru controlul vamal, prin sustragere de la controlul vamal, a bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, în formă continuată.

În ceea ce îi priveÅŸte pe Vitaliy Ivan Nymyzhan, capul reÅ£elei, magistraÅ£ii nu au luat încă vreo măsură

CiteÅŸte mai multe despre acest caz: ReÅ£ineri în urma percheziÅ£iilor făcute de DNA la BotoÅŸani!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Amenzi usturătoare aplicate de către inspectorii ITM Botoșani angajatorilor găsiți în neregulă!

astăzi, 20:00

În urma controalelor, au fost constatate 86 deficienÅ£e pentru care au fost dispuse măsuri de remediere, au fost aplicate 7 sancÅ£iuni contravenÈ›ionale, din care 2 avertismente È™i 5 amenzi, &...

Decizie a Parlamentului: PFA-urile, întreprinderile familiale și întreprinderile individuale își vor putea schimba regimul juridic!

astăzi, 19:20

Prin excepÈ›ie de la prevederile art. 21, 27 È™i 33, persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale È™i întreprinderile familiale vor putea opta, după minimum un an de funcÈ›io...

Ziua Internațională a Educației, sărbătorită de preșcolarii unei grădinițe din Botoșani! (foto)

astăzi, 18:40

Activitățile desfășurate au fost  variate È™i atractive, cu teme specifice: „Împreună pentru educaÈ›ie”, „La mulÈ›i ani, dragi educatoare!”, „GrădiniÈ›a-...