Codreanu: "Colaboram foarte bine cu domnul Egner, si daca va dori sa candideze pentru Primaria Botosani, cu cea mai mare placere"

Codreanu: "Colaboram foarte bine cu domnul Egner, si daca va dori sa candideze pentru Primaria Botosani, cu cea mai mare placere"
PRM a anuntat vineri dimineata ca a finalizat listele cu candidaturile pentru locale, cu precizarea ca acestea vor suferi modificari in functie de candidatii PNG.

Pentru orasele din judetul Botosani, candidatii PRM sunt:

- Botosani: Apetrei Valeriu, vicepresedintele filialei PRM Botosani, jurist

- Dorohoi: Muha Ioan, colonel in rezerva

- Bucecea: Hincu Mihai, pensionar, fost secretar al Primariei Bucecea

- Saveni: Calancea Valentin, angajat al Primariei Saveni

- Stefanesti: Stroe Catalin, inginer agronom

- Flamanzi: Manole Dan, economist, om de afaceri

- Darabani: Ifrim Dan, om de afaceri

Presedintele PRM Botosani sustine ca au fost desemnati candidati pentru toate primariile din judet, la 5 primarii candidatii fiind femei, respectiv Curtesti, Unteni, George Enescu, Ungureni si Copalau.

Dumitru Codreanu spune ca este posibil ca in unele localitati candidatii la primarie sa nu fie cei stabiliti de PRM, ca urmare a protocolului incheiat la nivel national intre PRM si PNG.

"La nivel central s-a semnat un protocol intre PNG si PRM, la nivel local suntem in discutii cu cei de la PNG, este posibil ca in unele localitati sa doreasca sa aiba ei candidati pe liste. Colaboram foarte bine cu domnul Egner, si daca va dori sa candideze pentru Primaria Botosani, cu cea mai mare placere. Dumnealui ne-a mai cerut un ragaz de cateva zile si atunci vom sti exact unde vor candiati PNG", a declarat in cadrul conferintei de presa de vineri Dumitru Codreanu, presedintele PRM Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
180

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
182

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
264

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...