Botosani: Tamponari, masini in sant si tiruri blocate, din cauza ninsorii! FOTO

Botosani: Tamponari, masini in sant si tiruri blocate, din cauza ninsorii! FOTO
Ninsoarea care a cazut fara incetare in ultimele ore a creat probleme si pe drumurile din judetul Botosani. Mai multe masini au fost avariate, iar cateva tiruri au ramas blocate la Baisa, dupa ce nu au mai putut sa urce panta.





Potrivit politistilor, in cursul zilei de miercuri au fost inregistrate un numar de sapte tamponari, insa numarul autoturismelor care au fost implicate in evenimente rutiere este mult mai mare, insa nu toate accidentele au fost declarate la Politie, pentru ca au fost cazuri in care nu s-au inregistrat victime, iar soferii s-au inteles pe cale amiabila. Circulatia s-a desfasurat cu mare dificultate pe drumul care face legatura intre Botosani si Suceava.

Nu mai putin de patru masini au fost implicate intr-un carambol.



Soferul unui autoturism Volkswagen, care nu a adaptat viteza la conditiile de drum, a derapat si s-a rasturnat cu masina intr-un sant. La scurt timp, in zona alte doua autoturisme s-au ciocnit. Soferul unui Audi nu a pastrat viteza corespunzatoare fata de autoturismul din fata, un Opel si a intrat in el, proiectandu-l intr-o Skoda, autoturismul Audi fiind proiectat dupa impact peste Volkswagen-ul care deja era in sant.

In urma accidentului nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale.

Tot din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de drum, un barbat din Cristinesti, soferul unui autoturism care a intrat intr-un cap de pod, iar mai apoi intr-un copac, a ajuns la spital.

De asemenea, o femeie din Vorona, pasagera intr-o masina a fost ranita dupa ce masina cu care se deplasa a intrat intr-un sant. Tot pe E58, catre Suceava, din cauza zapezii, cinci tiruri au tras pe dreapta, dupa ce nu au mai putut sa urce panta, desi erau echipate corespunzator.





 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
446

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
616

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
722

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...