Iulian Urban si-a anuntat demisia din PDL: Sunt singurul vierme!

Iulian Urban si-a anuntat demisia din PDL: Sunt singurul vierme!
Senatorul Iulian Urban a anuntat, in aceasta seara, ca demisioneaza din Partidul Democrat Liberal, dupa ce in Biroul Permanent al Partidului a fost acuzat ca a provocat daune de imagine, atunci cand a postat pe blog comentarii, in care ii numea "viermi" pe protestatari.

Totodata, Urban a explicat ca nu i-a numit viermi pe demonstranti, ci cuvintele i-au fost rastalmacite si a spus ca-si cere scuze celor care s-au simtit jigniti.

"Am inteles ca in BPN, din cauza atitudinilor mele cat si a domnului Baconschi, partidul ar fi suferit o lovitura de imagine, se ajunsese la discutii "cum scapam de senatorul Urban". Eu am fost ales de romani sa-i reprezint. Probabil ca sunt singurul vierme din aceasta tara pentru ca am intrat cu credinta ca lucrurile se pot schimba. Masa oamenilor de bine din toate partidele e atat de mica (...)daca nu te alipesti unei gasti, esti eliminat. Imi dau demisia din Partidul Democrat Liberal. As pleca din Senat, pentru ca oamenii care au legaturi cu toate partidele vor ca DNA si ANI sa ajunga la rolul de biblioteca", a spus Urban, adaugand ca e decis si sa renunte la politica.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
267

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
316

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
252

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...