Botoşăneancă ucisă în Italia în urma unor jocuri erotice!

Botoşăneancă ucisă în Italia în urma unor jocuri erotice!


Facebook

Sfârşit tragic pentru o tânără în vârstă de 18 ani, din Flămânzi. Botoşăneanca a fost ucisă în Italia şi abandonată pe un câmp. Corpul neînsufleţit al fetei, dezbrăcat, a fost găsit de un fermier.

Potrivit LaRepubblica.it, Lavinia Simona Ailoaiei l-a cunoscut pe cel care avea să îi pună capăt zilelor pe Internet, pe un site de întâlniri. În mediul virtual tânăra era cunoscută sub numele Dora.

Ea l-a cunoscut prin intermediul respectivului site pe Andrea Pizzocolo, în vârstă de 41 de ani, de profesie contabil.

Potrivit jurnaliştilor italieni, în noaptea de vineri spre sâmbătă, botoşăneanca s-a întâlnit cu italianul într-un motel din Arsizio (Varese). Cei doi au întreţinut raporturi sexuale, iar în ruma unor jocuri erotice, tânăra având prinse nişte cleme de cablu de gât, nu a mai putut respira, murind ştrangulată.

După cum a povestit anchetatorilor, italianul a încercat să îi despindă clemele dar nu a reuşit. Oamenii legii nu l-au crezut, motiv pentru care l-au acuzat de omor cu premeditare.

Ce este însă şi mai şocant este faptul că după e tânăra a murit, bărbatul a dus-o la un alt motel, unde a întreţinut din nou relaţii sexuale cu cadavrul fetei. După aceasta i-a acoperit faţa cu un prosop şi a abandonat-o la marginea localităţii Lodi, în apropiere de ultimul motel unde au fost.

Trupul neînsufleţit al femeii a fost găsit de un fermier care a şi alertat autorităţile.

Pe baza amprentelor şi în urma cercetărilor făcute la motel, oamenii legii l-au găsit pe făptaş.

Urmează ca în cursul săptămânii viitoare să fie făcută şi necropsia.

LaRepublicca.it

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Daniel Botezatu: Canibalii din politica de partid!

astăzi, 22:29
31

Canibalii din politică! După cum se știe, sunt un candidat independent la funcția de consilier local al Primaria Municipiului Botosani.În această calitate, în perioada imediat urm...

Sabina a plecat dimineață la școală, dar nu a mai ajuns acasă. Sunați la 112 dacă o vedeți!

astăzi, 21:42
665

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 13 ani, din sat Draxini, comuna Bălușeni.Fata a plecat de acasă marți dimineață, în jurul orei 7:00,...

Poliția în alertă: Copil de 13 ani dispărut, a plecat de acasă pe bicicletă, cu un ghiozdan în spate!

astăzi, 21:37
195

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unui minor de 13 ani, din satul și comuna Dersca.Marți, în jurul orei 14:00, Vlăduț a părăsit domiciliul, iar p&aci...