BCR scuteste victimele inundatiilor de plata ratelor la credit

BCR scuteste victimele inundatiilor de plata ratelor la credit
Clientii BCR afectati de inundatii vor putea fi scutiti de plata ratelor la credit, avand sansa de a opta pentru doua dintre optiunile propuse de banca. Astfel, sinistratii pot alege o perioada de gratie de pana la 6 luni sau o rata totala negociata pe o perioada de pana la 6 luni.

Pentru a beneficia de aceste avantaje clientii BCR trebuie sa vina la banca cu dovada calitatii de sinistrat eliberata de Primarie, iar pentru a beneficia de rescadentare, adresa imobilului care este afectat de inundatii trebuie sa coincida cu adresa de domiciliu a unuia din participantii la credit, se arataintr-un comunicat remis Ziare.com.

"Suntem alaturi de clientii nostri care au fost afectati de inundatii si le oferim suportul nostru pentru a trece mai usor peste aceste probleme. BCR a luat si va lua in continuare mai multe masuri pentru a-i ajuta pe sinistrati: donatii catre Salvati Copiii si Crucea Rosie care au expertiza si voluntari in zonele inundate, implicarea angajatilor, suport pentru Habitat for Humanity care va reconstrui casele din zonele afectate, rescadentarea creditelor in conditii foarte avantajoase si nu ne oprim aici", a declarat Ana Ilinca Macri, sef departament Relatii Counitare si Comunicare Interna, BCR.

Clientii BCR afectati de inundatii care doresc rescadentarea au nevoie de urmatoarele acte urrmatoarele acte: act de identitate al tuturor participantilor la credit, dovada de sinistrat emisa de Primaria in evidenta careia este luat clientul BCR persoana fizica, cea mai recenta polita de asigurare a imobilului adus in garantie, in cazul creditelor garantate.

In cazul creditelor garantate unde asiguratorul nu este BCR Asigurari, trebuie adus un document de la asigurator din care sa reiasa existenta (sau nu) a unui dosar de dauna (partiala / totala).

Pentru a fi eligibil clientii nu trebuie sa aiba in derulare credite care au beneficiat deja de un tratament de rescadentare (exceptie facand tratamentul de extindere a perioadei de creditare, care poate fi cumulat cu un alt tratament de rescadentare).

Grupul BCR a inceput o campanie de ajutor pentru victimile inundatiilor. BCR Leasing a dat spre folosinta Directiei Drumuri si Poduri Botosani un excavator pe senile Liebherr 944 si 3 autobasculante de mare tonaj.

BCR a donat pana acum 20.000 de euro catre Crucea Rosie si Salvati Copiii pentru interventia de urgenta. Si angajatii BCR au fost sustinuti sa doneze bani acestor organizatii, iar banca va dubla suma adunata de ei. Mai multe masuri vor fi luate si in zilele urmatoare. (ziare.com)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Expoziție-concurs dedicată Sărbătorilor Pascale la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 12:16
2

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” (Filiala Primăverii) Botoșani invită iubitorii de frumos să admire expoziția - concurs  „Lumină din lumină".Organizată d...

ANPC atenționează: Nu cumpărați de oriunde alimente pentru masa de Paște!

astăzi, 11:20
23

Președintele interimar al ANPC, Sebastian Hotca, a explicat că unul dintre cele mai importante aspecte de care ar trebui să ținem cont este, în primul rând, locul de unde ne facem...

Polițiștii botoșăneni au adus bucurie unor familii în preajma sărbătorilor pascale! (Foto, video)

astăzi, 09:11
61

Înaintea sărbătorilor pascale, polițiștii botoșăneni au avut o întâlnire specială cu o parte dintre copiii pe care i-au cunoscut în cadrul activităților profesionale ...