Avarie de proporţii pe Sucevei! Magistrala de alimentare cu apă s-a spart chiar sub linia de tramvai! FOTO

Botoşănenii care au ajuns miercuri seară în zona intersecţiei Sucevei cu Bulevardul Eminescu sau Calea Naţională au constatat că zloatei lăsate de ninsoare i se adaugă şi un şuvoi de apă ce izvorăşte din asfalt.

Avarie de proporţii pe Sucevei! Magistrala de alimentare cu apă s-a spart chiar sub linia de tramvai! FOTO

   FOTO: Ştiri.Botoşani.Ro

Este vorba de o nouă pierdere de apă, cauzată de spărtura unei conducte importante în alimentarea cu apă a municipiului.

"Este conducta de 800 de milimetri, care traversează din colţul Carrefour până în curte la fostul IRE şi coboară pe Naţională şi către Direcţia Tabere, unde se împarte pe Împărat Traian, Doboşari şi Calea Naţională. Vorbim practic despre conducta principală de alimentare a oraşului, iar pierderea de apă este exact sub linia de tramvai. Conducta e îngropată la trei metri jumate şi ne este groază pentru că în acest moment nu putem interveni. Şi nu e vorba doar că trebuie să oprim circulaţia tramvaiului şi apa în oraş, situaţia este mult mai complicată decât atât, pot apărea tot felul de probleme. Eu mă aştept ca şi în primăvară să apară avarii punctuale, că aşa se întâmplă tot timpul", spune inginerul Romeo Obuf, coordonatorul echipelor de intervenţie ale Nova Apaserv.

În aceste condiţii, nu se poate face decât asigurarea zonei. "Vom lua legătura cu Urban Serv să asigure circulaţia în zonă, în sensul de a nu lăsa să se formeze gheaţa şi vom decide modul de intervenţie. Cert este că acum nu se poate face nimic", adaugă ing. Romeo Obuf, de la Nova Apaserv.




 

 

Spune-ne opinia ta