Nu se lasă! La Botoșani încă sunt protestatari care ies în stradă - FOTO

Unii botoșăneni, ce-i drept foarte puțini la număr, refuză să renunțe la protestul care i-a scos din case în ultimele zile și sunt hotărâți să stea în stradă până pe 14 februarie, când expiră autorizația pe care au obținut-o pentru a-și striga nemulțumirile.

Nu se lasă! La Botoșani încă sunt protestatari care ies în stradă - FOTO

La ora 18.30 în Piața Revoluției, din municipiul Botoșani, erau patru protestatari, cu un steag și cu o portavoce. Nu îi descurajează faptul că pot fi numărați pe degete. Simt că încă nu s-au rezolvat lucrurile.

"Suntem puțini, dar nu vom renunța. Eu sunt sigur că vor mai veni. Ieșim pentru că, așa cum sunt semnalele de la București, încă mai sunt chestiuni neelucidate. Încă nu e clar. Până când nu vom vedea că Ordonanța 14 va fi într-adevăr votată de Parlament, pentru ca ea să își facă efectul, până atunci există temeri...La Botoșani au fost mulți în stradă și este surprinzător că nu au mai ieșit. Care a fost motivația tuturor celor care au venit? Entuziasmul a căzut", a spus Gheorghe Hreapcă, unul dintre protestatari.

Celor patru li s-au mai alăturat, după ora 19.00, alți cinci protestatari. În zonă au fost prezenți și jandarmii.

Protestele au început la Botoșani în urmă cu nouă zile. La fel ca în țară, după ce premierul Sorin Grindeanu a anunțat că abrogă Ordonața 13, numărul nemulțumiților s-a redus considerabil.




 

 

 

Spune-ne opinia ta