Animare, informare și consultare publică la nivelul teritoriului GAL ”Valea Bașeului de Sus”

Animare, informare și consultare publică la nivelul teritoriului GAL ”Valea Bașeului de Sus”
 Asociația Grupul de Acțiune Locală Valea Bașeului de Sus anunță că în perioada 18.01.2016 – 08.04.2016 desfășoară activități de animare, informare și consultare publică la nivelul teritoriului GAL Valea Bașeului de Sus pentru implicarea în mod activ a cetățenilor în procesul de elaborare a Strategiei de Dezvoltare Locală 2016-2020.

               Vă invităm să participați la acest proces de interes public derulat prin activități specifice în fiecare din localitățile care vor compune teritoriul GAL: comunele: Adășeni, Avrămeni, Coțușca, Dângeni, Drăgușeni, Havârna, Hănești, Manoleasa, Mihălășeni, Mileanca, Mitoc, Ripiceni, Vlăsinești și orașul Săveni, din județul Botoșani.
Ești fermier, dorești să îți dezvolți și să îți modernizezi ferma? Să îți certifici produsele tradiționale sau ecologice? Vrei să îți înființezi o afacere în domeniul non-agricol? Dorești să atragi investiții în domeniul socio-cultural? Să implementezi un proiect inovativ pentru mediul rural?

Aveți idei de proiecte? Doriți să le puneți în practică? Echipa GAL Valea Bașeului de Sus susține ideile dumneavoastră și vă stă la dispoziție pentru consultare la sediul GAL din cadrul Primăriei Orașului Săveni, strada 1 Decembrie, Nr. 1, la numărul de telefon: 0231/540 800, la adresele de e-mail galvaleabaseuluidesus@yahoo.com și office@valeabaseuluidesus.com, precum și pe pagina de facebook GAL Valea Baseului.

            Toate activitățile derulate constituie parte integrantă din proiectul Sprijin pregătitor pentru elaborarea strategiei de dezvoltare locală a Asociației Grupul de Acțiune Locală Valea Bașeului de Sus.
              Beneficiar proiect: Asociația Grupul de Acțiune Locală Valea Bașeului de Sus.
              Decizia de finanțare: D19100000011510700002 din data de 12.01.2016 încheiată între    Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale – România (AFIR) și Asociația Grupul de Acțiune Locală Valea Bașeului de Sus.
              Domeniul de intervenție: 6B – Încurajarea dezvoltării locale în zonele rurale
              Măsura 19 – Dezvoltarea locală LEADER, finanțată prin Programul Național de Deazvoltare   Rurală 2014-2020, Sub-măsura 19.1 – Sprijin pregătitor pentru elaborarea Strategiilor de Dezvoltare Locală.
            Valoarea proiectului: 12.688,93 euro, echivalent a 56.250, 03 lei. 
 

 

Spune-ne opinia ta