Alimentarea cu apă a fost reluată!

Alimentarea cu apă a fost reluată!

Alimentarea cu apă a fost reluată, vineri dimineaţă, în mare parte din municipiul Botoşani, în unele zone, cum ar fi pe Împărat Traian, fiind apă la robinete încă din cursul nopţii. Furnizarea apei va fi reluată treptat şi în municipiul Dorohoi şi în celelalte unităţi administrativ-teritoriale alimentate din sursa Siret.

Directorul societăţii Nova Apaserv, Albert Tănase, ne-a declarat că se fac toate eforturile ca în cursul zilei de astăzi să fie furnizată apă la parametri normali la toţi consumatorii.

“Majoritatea cartierelor din municipiul Botoşani au apă. Au fost doua-trei trei avarii mici legate de repunerea sistemului de functiune. La ora la care vorbim, peste 75-80% din municipiul Botoşani este alimentat. La Dorohoi la ora 22.30-23.00 incepuse sa se alimenteze, mare parte din oraş are apă. Sperăm să nu mai fie probleme”, a precizat directorul Nova Apaserv.

În prezent, apa este furnizată direct din Siret, cu ajutorul a patru motopompe. De duminică apa se va furniza din Barajul Bucecea, care a fost golit pentru a fi efectuate lucrări de mentenanţă de către cei de la Administraţia de Apă Bazinală Siret.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
22

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...

ISU Botoșani, îndemn la respectarea regulilor de prevenire a incendiilor cu ocazia pregătirilor de Paște!

astăzi, 13:17
17

Respectarea unor reguli simple poate preveni producerea unui incendiu cauzat de lăsarea nesupravegheată a aparatelor de gătit. De aceea, ISU Botoșani recomandă:- Nu lăsaţi mâncarea pe...

Expoziție-concurs dedicată Sărbătorilor Pascale la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 12:16
37

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” (Filiala Primăverii) Botoșani invită iubitorii de frumos să admire expoziția - concurs  „Lumină din lumină".Organizată d...