Alexia, adolescenta din Botoșani cu brațele replantate, și-a lansat primul videoclip! (video)

Aproape 1.700 de vizualizări în mai puțin de 24 de ore! Alexia, adolescenta care reușește de la o zi la alta să își depășească limitele, uimind o lume întreagă, ne oferă încă o surpriză de proporții.

Alexia, adolescenta din Botoșani cu brațele replantate, și-a lansat primul videoclip! (video)

La mai puțin de șapte luni de la cumplitul accident în urma căruia s-a ales cu un braț amputat, Alexia ne demonstrează că are forța de a renaște, asemenea Păsării Phoenix.

Chiar dacă drumul este încă lung și anevoios, șansele de recuperare se măresc de la o zi la alta. Iar Alexia vrea să transmită tuturor un mesaj important: nimic nu este imposibil!

Dansul și muzica i-au fost mereu aproape. Iar fratele ei, Eric, a sprijinit-o și a încurajat-o să facă ceea ce simte. Alexia și-a depășit limitele, a luptat cu sine, poate și cu cei care nu îi dădeau nicio șansă.

De data aceasta, adolescenta din Botoșani și-a lansat propriul videoclip. În mai puțin de 24 de ore de la lansare, ”Gândul” a adunat aproape 1.700 de vizionări și numeroase aprecieri.

Amintim că Alexia Tudose a fost, în luna decembrie a anului trecut, victima unui accident de autocar la Pașcani, petrecut în timp ce adolescenta, alături de colegii ei din grupul folcloric ”Flori de Măr”, din Curtești, se deplasa către un festival de muzică. În autocar, alături de Alexia, se afla și fratele ei Eric, acesta fiind și cel care i-a recuperat brațul pe care medicii au reușit ulterior să îl replanteze. Ambele mâini au fost afectate, echipa medicală de la Iași petrecând ore întregi în operație pentru a-i oferi tinerei din Botoșani șansa la o viață normală.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Femeie dispărută ieri de la domiciliul din Franța, sunați la 112 dacă ați vazut-o!

Miercuri, 12 Iunie 2024
133

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 37 de ani care la data de 11 iunie a.c. a părăsit domiciliul din Franța, fără a preciza locul în care se d...

Președintele Klaus Iohannis a promulgat legea : Ziua de 15 octombrie va fi declarată „Ziua Părinţilor de Îngeri”, părinții primesc consiliere gratuită!

Miercuri, 12 Iunie 2024
143

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, legea pentru instituirea zilei de 15 octombrie ca Ziua naţională de comemorare a copiilor decedaţi în timpul sarcinii, la naştere sau p&ac...

Un medicament pentru tratarea diabetului va dispărea din farmacii, cu ce va fi înlocuit!

Miercuri, 12 Iunie 2024
241

„Conform informaţiilor primite din partea deţinătorului autorizaţiei de punere pe piaţă (DAPP), medicamentul OZEMPIC (SEMAGLUTIDUM), în toate cele trei concentraţii (0,25 mg; 0,5 mg...