Alexia, adolescenta din Botoșani cu brațele replantate, și-a lansat primul videoclip! (video)

Aproape 1.700 de vizualizări în mai puțin de 24 de ore! Alexia, adolescenta care reușește de la o zi la alta să își depășească limitele, uimind o lume întreagă, ne oferă încă o surpriză de proporții.

Alexia, adolescenta din Botoșani cu brațele replantate, și-a lansat primul videoclip! (video)

La mai puțin de șapte luni de la cumplitul accident în urma căruia s-a ales cu un braț amputat, Alexia ne demonstrează că are forța de a renaște, asemenea Păsării Phoenix.

Chiar dacă drumul este încă lung și anevoios, șansele de recuperare se măresc de la o zi la alta. Iar Alexia vrea să transmită tuturor un mesaj important: nimic nu este imposibil!

Dansul și muzica i-au fost mereu aproape. Iar fratele ei, Eric, a sprijinit-o și a încurajat-o să facă ceea ce simte. Alexia și-a depășit limitele, a luptat cu sine, poate și cu cei care nu îi dădeau nicio șansă.

De data aceasta, adolescenta din Botoșani și-a lansat propriul videoclip. În mai puțin de 24 de ore de la lansare, ”Gândul” a adunat aproape 1.700 de vizionări și numeroase aprecieri.

Amintim că Alexia Tudose a fost, în luna decembrie a anului trecut, victima unui accident de autocar la Pașcani, petrecut în timp ce adolescenta, alături de colegii ei din grupul folcloric ”Flori de Măr”, din Curtești, se deplasa către un festival de muzică. În autocar, alături de Alexia, se afla și fratele ei Eric, acesta fiind și cel care i-a recuperat brațul pe care medicii au reușit ulterior să îl replanteze. Ambele mâini au fost afectate, echipa medicală de la Iași petrecând ore întregi în operație pentru a-i oferi tinerei din Botoșani șansa la o viață normală.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

„Condu ca o femeie!“: Campania inedită împotriva accidentelor rutiere

astăzi, 07:29
31

Într-un gest îndrăzneț și neconvențional, o asociație franceză a lansat o campanie rutieră menită să schimbe stereotipurile de gen. Sloganul lor, „Condu ca o femeie!“,...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Cuv. Teodor cel Sfinţit; Sf. Cuv. Sila, Paisie şi Natan de la Sihăstria Putnei

astăzi, 07:11
26

Sfântul Teodor a fost ucenicul marelui Pahomie, apoi, stareţ după el, la mănăstirile din Tabena Egiptului. S-a născut în Tebaida de Sus din părinţi creştini şi pe când avea ...

Minore de 5 și 11 ani lovite pe trecerea de pietoni de un șofer beat! (Foto, Video)

Miercuri, 15 Mai 2024
972

Un accident rutier cu victime a avut loc, miercuri seară, în fața Stadionului Municipal din Botoșani.Potrivit polițiștilor, două minore de 5 și 11 ani au fost izbite pe trecerea de pi...