Agenții economici din hala de carne, din Piața Centrală, au rămas fără apă!

Agenții economici din hala de carne, din Piața Centrală, au rămas fără apă!

Alimentarea cu apă în zona Pieței Centrale din Municipiul Botoșani, inclusiv în hala de carne, a fost sistată, miercuri dimineață, ca urmare a apariției unei avarii la o conductă de alimentare cu apă de pe Pietonalul Transilvaniei.

Echipele de intervenție ale societății Nova Apaserv sunt la fața locului și intervin pentru remedierea avariei, cei mai afectați fiind agenții economici care comercializează carne. 

Dacă avaria nu se va remedia în cel mai scurt timp pentru a fi reluată alimentarea cu apă, Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor va trebui să dispună sistarea comercializării cărnii. 

"În urma discuțiilor cu șeful de formație am primit asigurări că în jurul orei 12.30 va fi reluată alimentarea cu apă. Am comunicat și Prefecturii și Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor", a declarat Albert Tănasă, directorul Nova Apaserv. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
421

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
54

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
74

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...