Accident vascular în tramvai! Bătrân ajuns la spital în stare gravă!

Un botoşănean a ajuns duminică la prânz în spital în stare gravă după ce, aflat în tramvai, a suferit un accident vascular.

Accident vascular în tramvai! Bătrân ajuns la spital în stare gravă!

Bărbatul de 80 de ani circula cu tramvaiul pe linia 101, iar când mijlocul de transport a ajuns pe Calea Naţională, în apropierea intersecţiei cu strada Armoniei, i s-a făcut rău.

Călătorii au alarmat vatmanul, acesta sunând la 112 şi oprind tramvaiul în prima staţie, acolo unde a aşteptat echipajul de Ambulanţă.

Aflat deja în comă, bătrânul a fost preluat de cadrele medicale şi adus la Unitatea de Primire a Urgenţelor, unde urma să fie investigat şi tratat de medicii specialişti.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru localitățile Flămânzi, Vorona, Frumușica, Tudora, Cristești, Copălău și Prăjeni!

astăzi, 15:45
209

Meteorologii au actualizat prognoza și au emis o avertizare nowcasting tip cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru localitățile Flămânzi, Vorona, Frumușica, Tudora, Cristești, ...

Localitățile Vorona și Tudora intră până la ora 16.00 sub Cod galben de instabilitate atmosferică!

astăzi, 15:19
161

Până la ora 16:00, localitățile Vorona și Tudora se vor afla sub o atenționare meteorologică tip cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată.Se anunță averse care v...

Angela Paveliuc-Olariu, despre odiseea ouălor încondeiate de Paște. „Cojile de ou aveau şi ele importanţa lor”

astăzi, 14:07
36

Pentru Angela-Paveliuc Olariu, aşa cum chiar ea recunoaşte, etnografia a fost un adevărat refugiu, unul care a purtat-o pe culmile frumuseţilor tradiţionale.Vorbeşte cu drag despre etnografi...