48 de semifinaliști în concursul fenomen "Românii au talent" - Vezi botosanenii care au trecut de prima etapa!

48 de semifinaliști în concursul fenomen "Românii au talent" - Vezi botosanenii care au trecut de prima etapa!
Concurenţii care impresionează juriul şi obţin cel puţin doi de "DA" reuşesc să se califice pentru etapa următoare, ceea ce înseamnă că au o şansă de a ajunge în semifinală.

Dintre toţi aceştia, juriul va alege semifinaliștii. Deciziile Andrei, ale lui Mihai Petre şi ale lui Andi Moisescu vor fi difuzate în ultima ediţie înregistrată a emsiunii, difuzată pe 25 martie. Atunci publicul va afla care sunt semifinaliștii.
 
Există 4 semifinale în care vor evolua câte 12 concurenţi. Acestea se vor desfăşura pe 1 şi 2 aprilie, respectiv 8 şi 9 aprilie. Finaliştii vor fi aleşi atât de public, cât şi de juriu. În fiecare dintre aceste ediţii, după terminarea celor 12 momente, publicul va avea posibilitatea să-şi voteze preferatul prin sms. În urma clasamentului făcut pe baza voturilor, primii doi concurenţi merg direct în finală, iar juriul va mai alege un finalist dintre cei clasaţi pe locuri 3 şi 4. Astfel, există 3 câştigători în fiecare semifinală.

Cei care vor să-şi susţină favoriţii în semifinală direct din platoul emisiunii "Romanii au talent" pot trimite un mail la romaniiautalent@protv.ro în care este obligatoriu să treacă următoarele date: nume şi prenume, vârstă, adresă completă, număr de telefon şi o fotografie. Cei mai norocoşi dintre participanţi vor putea face parte din publicul emisiunii.

În finală vor exista 12 concurenţi care se vor lupta pentru marele premiu de 120.000 de Euro. Câştigătorul va fi desemnat de către public prin sms.

Până acum, din Botoşani au şanse să se califice în semifinale Ştefan Florescu, gemenele Ioana şi Elena Cristache, Grupul Voces din Dorohoi si Cosmin Agache, care au trecut cu brio de prima etapa a concursului.


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
244

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
307

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
240

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...