Delicios de post: Ciuperci umplute cu spanac!

O rețetă rapidă și perfectă pentru perioada postului. Iată cum prepari ciupercile umplute cu spanac.

Ingrediente:

15-20 ciuperci champignon (mici sau medii)
400 g spanac
1 praz
Ulei de măsline
7 căței de usturoi, mărunțiți
Sare și piper după gust

Mod de preparare:

După ce ai curățat bine ciupercile, așază pălăriile cu lamelele în sus în tava pe care o vei băga la cuptor. Picură un pic de ulei de măsline peste ele. încălzește cuptorul la 150 de grade.

Fierbe spanacul 10-15 minute sau până se înmoaie, apoi lasă-l la scurs. După ce s-a scurs bine, mărunțește-l și amestecă în el usturoiul, prazul tocat și codițele ciupercilor tocate. Asezonează după gust. Amestecă bine până se formează o compoziție bine închegată apoi, cu o lingură, umple fiecare pălărie de ciupercă. Dă la cuptor pentru 20-30 de minute.

Servește-le calde.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La mulți ani, DIONISIE VITCU! ”Mama ne spunea mereu: Să învățati carte, să trăiți mai bine decât noi!”

astăzi, 11:31

”În urmă cu ani pereche, 88, în 15 decembrie, venea pe lume, într-o casă de gospodari, un prunc. Se năștea la Ibănești, în plasa Herței, județul Dorohoi, cel dint...

Unul pleacă, altul vine: Nou consilier în ATOP, după plecarea lui Gelu Graur!

astăzi, 11:10

În urma demisiei lui Gelu Graur din Consiliul Județean Botoșani a fost numit în locul său un nou consilier în cadrul Autorității Teritoriale de Ordine Publică (ATOP). Cel ca...

32.000 de lei de la Consiliul Județean pentru o școală din Botoșani!

astăzi, 10:20

Consilierii județeni se întrunesc, vineri, în ultima ședință ordinară din acest an. Valeriu Iftime, președintele Consiliului Județean Botoșani, propune angajarea sumei de 32.000...