Delicios de post: Ciuperci umplute cu spanac!

O rețetă rapidă și perfectă pentru perioada postului. Iată cum prepari ciupercile umplute cu spanac.

Delicios de post: Ciuperci umplute cu spanac!

Ingrediente:

15-20 ciuperci champignon (mici sau medii)
400 g spanac
1 praz
Ulei de măsline
7 căței de usturoi, mărunțiți
Sare și piper după gust

Mod de preparare:

După ce ai curățat bine ciupercile, așază pălăriile cu lamelele în sus în tava pe care o vei băga la cuptor. Picură un pic de ulei de măsline peste ele. încălzește cuptorul la 150 de grade.

Fierbe spanacul 10-15 minute sau până se înmoaie, apoi lasă-l la scurs. După ce s-a scurs bine, mărunțește-l și amestecă în el usturoiul, prazul tocat și codițele ciupercilor tocate. Asezonează după gust. Amestecă bine până se formează o compoziție bine închegată apoi, cu o lingură, umple fiecare pălărie de ciupercă. Dă la cuptor pentru 20-30 de minute.

Servește-le calde.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Două mașini au fost puternic avariate după o ciocnire violentă pe strada Sucevei din Botoșani

Duminică, 9 August 2020
627

Două mașini au fost puternic avariate, duminică seară, după o tamponare produsă pe strada Sucevei din municipiul Botoșani.Cele două autoturisme se deplasau în aceeași direcție, di...

Campionul european Alin Alexuc - Ciurariu: Baza sportivă multifuncţională din Răchiți îmi va purta numele

Duminică, 9 August 2020
233

“Sunt bucuros să vă anunţ că au început lucrările la baza sportivă multifuncţională din Răchiți, Botoșani. Aceasta îmi va purta numele şi voi primi titlul de cetăţean d...

FC Botoșani lansează an de an speranțe pentru fotbalul românesc: a devenit "aeroportul de talente"!

Duminică, 9 August 2020
306

După promovarea în prima ligă, FC Botoșani a fost constant o echipă de mijlocul clasamentului. Totuși, în ultimele trei sezoane, echipa a avut o creștere semnificativă, asta datorit...