Vreo surpriză? Cum ar arătă clasamentul din Play-Off, dacă s-ar păstra rezultatele din campionatul regulat

Vreo surpriză? Cum ar arătă clasamentul din Play-Off, dacă s-ar păstra rezultatele din campionatul regulat

Au început calculele pentru meciurile din Play-Off. În mod normal, toate cele 6 echipe au șanse la câștigarea campionatului.

Totuși, experții anticipează o nouă luptă în 3, între CFR, Craiova și FCSB. Dacă unii susțin că Botoșani și Astra pot interveni și ele în lupta pentru primele locuri, aproape toată lumea o consideră pe Gaz Metan "outsidera" din Play-Off.

Jurnaliștii de la EuSunt12 au întocmit un clasament al Play-Off-ului, bazat pe rezultatele din campionatul regulat. În cazul unui scenariu identic, băieții lui Croitoru ar aduna 10 puncte și s-ar clasa pe locul 5. Campioană ar deveni CFR Cluj, în timp ce FCSB ar fi în afara podiumului.

Iată clasamentul.

1.CFR Cluj – 46 de puncte (26 dupa injumatatire + 20 din play-off)

2.Astra Giurgiu – 40 de puncte (21 + 19)

3.Universitatea Craiova – 36 de puncte (23 + 13)

4.FCSB – 35 de puncte (22 + 13)

5.FC Botosani – 33 de puncte (23 + 10)

6.Gaz Metan Medias – 31 de puncte (22 + 9)

3 puncte cu FCSB, 3 cu CFR, 1 cu Astra, 1 cu Craiova și 2 cu Gaz Metan a obținut FC Botoșani în campionatul regulat, împotriva adversarilor din Play-Off.

(Iosif Pintilie)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
294

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
508

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
149

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...