Surpriză la Sfântu Gheorghe, Sepsi pierde după succesul cu FCSB! Sepsi - Botoşani 0-1

 Surpriză la Sfântu Gheorghe, Sepsi pierde după succesul cu FCSB! Sepsi - Botoşani 0-1

Echipa antrenată de Liviu Ciobotariu a produs surpriza etapei la Sfântu Gheorghe şi a reuşit să o învingă pe Sepsi, după ce în etapa intermediară, gazdele au învins FCSB. 

Botoşani au marcat singurul gol al partidei prin Golofca, după care a urmat o a doua repriză dominată în mare parte de Sepsi. Şansa celor de la Botoşani s-a numit Fraisl, portarul titularizat surprinzător de Ciobotariu, care şi-a salvat colegii de mai multe ori pe parcursul partidei. 

La flash interviul de după meci, antrenorul de la FC Botoşani a explicat şi titularizarea lui Martin Fraisl, care a fost cel mai bun om al meciului.

"În primul rând a fost un joc foarte greu. Sepsi e o formaţie foarte bună, poziţia lor nu este întâmplătoare. Trebuie să recunoaştem că am câştigat cu emoţii, cu şansă. Discutam cu Eugen, îi spuneam să nu fie supărat că noi am avut şansă. Sunt bucuros că am reuşit să câştigăm trei puncte", a spus Ciobotariu la flash interviu. 

Tehnicianul susţine că a fost nevoit să facă mai multe schimbări după derby-ul cu Iaşi, dar că introducerea lui Fraisl nu a fost din cauza oboselii: "Am avut motive să fac modificări. În primul rând, a fost o stare de oboseală, unii jucători nu puteau să ducă ritmul. Lui Martin am vrut să îi dau o şansă, asta nu înseamnă că l-am scos pe Pap că a greşit. A fost decizia mea, am discutat şi cu Pap, i-am spus că vreau să îi dau o şansă şi lui Martin. Este un portar foarte bun, la antrenament trăieşte fiecare clipă. Am fost inspirat".

În urma acestui rezultat, Sepsi ratează şansa de a ajunge pe locurile de play-off şi ocupă în continuare poziţia a 7-a, cu 27 de puncte, la fel de multe ca Astra. Botoşani urcă până pe 9, cu 23 de puncte. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

VERSURI DIN STRADĂ: Dragobete

astăzi, 21:05
53

O altă zi, o altă poezie. S-a lăsat seara, așa că a venit din nou timpul să publicăm o poezie venită pe adresa de e-mail a redacției noastre. Vă dorim lectură plăcută. DRAGOB...

Spitalul Municipal din Dorohoi are un nou manager

astăzi, 20:57
195

Spitalul Municipal Dorohoi are un nou manager. După ce medicul Bogdan Anton și-a dat demisia săptămâna trecută, locul acestuia a fost luat de un alt medic.Este vorba despre chirurgul Va...

Dacă mergeți la copii sau la muncă: de luni, cetățenii care ajung în Marea Britanie vor intra direct în carantină. 14 zile

astăzi, 20:46
171

BBC a anunțat că oricine ajunge în Marea Britanie va sta în carantină timp de două săptămâni, iar măsura se va aplica începând de luni.Pasagerii care sosesc &i...