Surpriză la Sfântu Gheorghe, Sepsi pierde după succesul cu FCSB! Sepsi - Botoşani 0-1

 Surpriză la Sfântu Gheorghe, Sepsi pierde după succesul cu FCSB! Sepsi - Botoşani 0-1

Echipa antrenată de Liviu Ciobotariu a produs surpriza etapei la Sfântu Gheorghe şi a reuşit să o învingă pe Sepsi, după ce în etapa intermediară, gazdele au învins FCSB. 

Botoşani au marcat singurul gol al partidei prin Golofca, după care a urmat o a doua repriză dominată în mare parte de Sepsi. Şansa celor de la Botoşani s-a numit Fraisl, portarul titularizat surprinzător de Ciobotariu, care şi-a salvat colegii de mai multe ori pe parcursul partidei. 

La flash interviul de după meci, antrenorul de la FC Botoşani a explicat şi titularizarea lui Martin Fraisl, care a fost cel mai bun om al meciului.

"În primul rând a fost un joc foarte greu. Sepsi e o formaţie foarte bună, poziţia lor nu este întâmplătoare. Trebuie să recunoaştem că am câştigat cu emoţii, cu şansă. Discutam cu Eugen, îi spuneam să nu fie supărat că noi am avut şansă. Sunt bucuros că am reuşit să câştigăm trei puncte", a spus Ciobotariu la flash interviu. 

Tehnicianul susţine că a fost nevoit să facă mai multe schimbări după derby-ul cu Iaşi, dar că introducerea lui Fraisl nu a fost din cauza oboselii: "Am avut motive să fac modificări. În primul rând, a fost o stare de oboseală, unii jucători nu puteau să ducă ritmul. Lui Martin am vrut să îi dau o şansă, asta nu înseamnă că l-am scos pe Pap că a greşit. A fost decizia mea, am discutat şi cu Pap, i-am spus că vreau să îi dau o şansă şi lui Martin. Este un portar foarte bun, la antrenament trăieşte fiecare clipă. Am fost inspirat".

În urma acestui rezultat, Sepsi ratează şansa de a ajunge pe locurile de play-off şi ocupă în continuare poziţia a 7-a, cu 27 de puncte, la fel de multe ca Astra. Botoşani urcă până pe 9, cu 23 de puncte. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Loc de dat cu… EPIGRAMA (XLV)

Duminică, 16 Iunie 2019
161

"Epigrame elenistice" (Editura "Pim", Iaşi, 2017) este o carte care trebuie luată în seamă. În primul rând fiindcă este scrisă de o poetă care şi-a pr...

A doua zi după Duminica Pogorârii Sfântului Duh: Lunea Sfântului Duh - VIDEO

Duminică, 16 Iunie 2019
121

In a doua zi dupa Duminica Pogorarii Sfantului Duh, adica in Lunea Rusaliilor, Biserica Ortodoxa praznuieste pe Sfantul Duh, a treia persoana a Sfintei Treimi, precum indica Penticostarul, la Sinaxaru...

Evaluarea Națională 2019: Greșelile cele mai frecvente la examenul de română și strategii de evitare a lor!

Duminică, 16 Iunie 2019
419

Greșelile gramaticale din neatenție și din cauza stresului sunt cel mai des întâlnite la proba de Limba și literatura Română de la Evaluarea Națională, spune pentru Edupedu.ro...