Replica lui Rednic la supărarea lui Ciobotariu: "Nu au de ce să se plângă. Nu cred că de asta au pierdut ei în ultima perioadă"

Replica lui Rednic la supărarea lui Ciobotariu: "Nu au de ce să se plângă. Nu cred că de asta au pierdut ei în ultima perioadă"

După ce s-a impus cu 1-0 în meciul cu FC Botoşani, Dinamo a venit la un singur punct în spatele liderului din play-out, Gaz Metan Mediaş.

"Am luat trei puncte, nu am luat nicio revanşă. Şi le-am dat posibilitatea la încă patru jucători să joace, doi pe parcurs, obiectivul l-am îndeplinit. Vorbesc de puncte. Normal că jocul nu are cum să meargă dacă la fiecare meci schimbi 3-4 jucători. Dar pe noi ne interesează acum punctele.

Montini n-a fost singurul care s-a dus la vestiare după schimbare. S-a dus şi Zenke. Le e frig. Nu are de ce să fie supărat Montini. Le-am explicat că în perioada asta toată lumea are şansa să joace. Şi sper să reuşim să nu mai avem teama de a retrograda şi să dau şansa şi la jucătorii tineri care s-au antrenat cu echipa. 

(n.r. despre Botoşani) Au avut la meciul retur din campionatul regulat un arbitraj foarte bun, nu au de ce să se plângă. Nu cred că de asta au pierdut ei în ultima perioadă. S-au bucurat prea mult la meciul cu noi. Aşa e viaţa", a declarat Mircea Rednic pentru Telekom Sport.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Update: bărbatul dispărut acum trei zile a fost găsit pe câmp, la opt kilometri de casă

astăzi, 14:27
38

Bărbatul în vârstă de 86 de ani din satul Rediu, comuna Răuseni, dispărut acum trei zile a fost găsit pe un câmp, la opt kilometri de casă.Mihai Zaharia a părăsit domicil...

Peste 1000 de locuri de muncă vacante în județul Botoșani. Ce cursuri de calificare oferă AJOFM

astăzi, 13:24
338

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forțelor de Muncă Botoșani anunță că, la nivel de județ, există peste 1000 de locuri de muncă disponibile, lista acestora fiind actualizată luni, 22 iuli...

Profesori din Republica Moldova, mulțumiți de cursurile de perfecționare a limbii române oferite de Ministerul Românilor de Pretudindeni

astăzi, 12:17
70

Institutul „Eudoxiu Hurmuzachi” pentru românii de pretutindeni, instituție aflată în subordinea Ministerului pentru Românii de Pretutindeni, a derulat proiectul „...