Replica lui Rednic la supărarea lui Ciobotariu: "Nu au de ce să se plângă. Nu cred că de asta au pierdut ei în ultima perioadă"

Replica lui Rednic la supărarea lui Ciobotariu: "Nu au de ce să se plângă. Nu cred că de asta au pierdut ei în ultima perioadă"

După ce s-a impus cu 1-0 în meciul cu FC Botoşani, Dinamo a venit la un singur punct în spatele liderului din play-out, Gaz Metan Mediaş.

"Am luat trei puncte, nu am luat nicio revanşă. Şi le-am dat posibilitatea la încă patru jucători să joace, doi pe parcurs, obiectivul l-am îndeplinit. Vorbesc de puncte. Normal că jocul nu are cum să meargă dacă la fiecare meci schimbi 3-4 jucători. Dar pe noi ne interesează acum punctele.

Montini n-a fost singurul care s-a dus la vestiare după schimbare. S-a dus şi Zenke. Le e frig. Nu are de ce să fie supărat Montini. Le-am explicat că în perioada asta toată lumea are şansa să joace. Şi sper să reuşim să nu mai avem teama de a retrograda şi să dau şansa şi la jucătorii tineri care s-au antrenat cu echipa. 

(n.r. despre Botoşani) Au avut la meciul retur din campionatul regulat un arbitraj foarte bun, nu au de ce să se plângă. Nu cred că de asta au pierdut ei în ultima perioadă. S-au bucurat prea mult la meciul cu noi. Aşa e viaţa", a declarat Mircea Rednic pentru Telekom Sport.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Judeţul Botoşani, pregătit din punct de vedere tehnic pentru cele două scrutine - FOTO

astăzi, 21:46
34

Instituţia Prefectului a finalizat sâmbătă seară procedurile tehnice pentru buna desfăşurare a celor două procese de votare ce vor avea loc duminică, 26 mai. Prefectul Dan Şlincu şi pr...

Andronescu anunță că în școli predau 85 de mii de profesori cu facultăți făcute "la distanță", care trebuie din nou aduși la formare

astăzi, 20:22
278

Cu prioritate, profesorii care au făcut cursuri la distanță, în universități, "trebuie să îi aducem într-un program de formare" a declarat Ecaterina Andronescu l...

COD GALBEN: Alertă meteo pentru județul Botoșani, până la ora 20.30

astăzi, 19:20
701

Administrația Națională de Meteorologie a emis atenționare de tip COD GALBEN până la ora 20.30 în județul Botoșani și mai multe localități din județele Suceava, Vaslui și Bacă...