Replica lui Rednic la supărarea lui Ciobotariu: "Nu au de ce să se plângă. Nu cred că de asta au pierdut ei în ultima perioadă"

Replica lui Rednic la supărarea lui Ciobotariu: "Nu au de ce să se plângă. Nu cred că de asta au pierdut ei în ultima perioadă"

După ce s-a impus cu 1-0 în meciul cu FC Botoşani, Dinamo a venit la un singur punct în spatele liderului din play-out, Gaz Metan Mediaş.

"Am luat trei puncte, nu am luat nicio revanşă. Şi le-am dat posibilitatea la încă patru jucători să joace, doi pe parcurs, obiectivul l-am îndeplinit. Vorbesc de puncte. Normal că jocul nu are cum să meargă dacă la fiecare meci schimbi 3-4 jucători. Dar pe noi ne interesează acum punctele.

Montini n-a fost singurul care s-a dus la vestiare după schimbare. S-a dus şi Zenke. Le e frig. Nu are de ce să fie supărat Montini. Le-am explicat că în perioada asta toată lumea are şansa să joace. Şi sper să reuşim să nu mai avem teama de a retrograda şi să dau şansa şi la jucătorii tineri care s-au antrenat cu echipa. 

(n.r. despre Botoşani) Au avut la meciul retur din campionatul regulat un arbitraj foarte bun, nu au de ce să se plângă. Nu cred că de asta au pierdut ei în ultima perioadă. S-au bucurat prea mult la meciul cu noi. Aşa e viaţa", a declarat Mircea Rednic pentru Telekom Sport.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pista de alergare a Stadionului Municipal se redeschide

astăzi, 15:16
137

Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement (DSPSA) din Botoșani a anunțat deschiderea pistei de alergare începând de marți, 2 iunie a.c.Aceasta va fi pusă la dipoziția publicu...

Program normal de funcționare a APIA, în sărbătorile legale de 1 și 8 iunie

astăzi, 15:09
41

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) Centrul Județean  Botoșani aduce la cunoștința beneficiarilor de sprijin financiar că în zilele de sărbătoare legală ...

FOTO: Noi donații importante din partea Mitropoliei Moldovei și Bucovinei ​pentru „Mavromati”

astăzi, 15:04
131

Arhiepiscopia Iașilor, Colegiul „Sfântul Nicolae” din Iași au oferit Spitalului de Urgență Mavromati Botoșani aparatură medicală în valoare de peste 19000 de lei, c...