"Face vizita medicală! Nu mai este niciun secret". Se face mutarea momentului în Liga I

"Face vizita medicală! Nu mai este niciun secret". Se face mutarea momentului în Liga I

Pe locul trei în clasamentul playout-ului, FC Botoşani visează să mai urce un loc. Este la şase puncte de ocupanta poziţiei a doua, Dinamo, iar vineri are meci cu liderul Gaz Metan Mediaş, de la ora 20:00.

”Ne aşteaptă un meci important, un joc greu pentru că întâlnim echipa care este pe primul loc în playout, Gaz Metan Mediaş, o echipă cu jucători buni, nu este întâmplător că se află pe prima poziţie. Este un meci al orgoliilor, ne dorim să câştigăm acest meci, pentru că în două partide cât am jucat cu ei nu am reuşit decât un meci egal acasa, dar eu cred că suntem pe un drum bun în ceea ce priveşte jocul nostru.

Lorand Fulop este plecat şi el să facă vizita medicală, nu mai e niciun secret, am spus-o şi după meciul cu Calăraşiul că mi-am dat acordul să meargă să facă vizita medicală chiar dacă nu aveam soluţii pentru jocul următor, adică pentru jocul cu Mediaşul.

M-am gândit în primul rând la el, este un băiat de calitate, un băiat deosebit, a avut evoluţii foarte bune, m-am gândit că merită să facă acest pas, m-am gândit că poate nu mai era atât de motivat, gândindu-se la viitoarea lui echipă. M-am gândit bineînţeles şi la situaţia financiară, putem să primim o sumă frumoasă din acest transfer”, a spus Liviu Ciobotariu.

Potrivit Telekomsport.ro, Lorand Fulop urmează să semneze cu Academia Puskas, iar Botoşani urmează să încaseze 400.000 de euro în schimbul mijlocaşului.

Jucătorul originar din Târgu Mureş crede că acest transfer îl va aduce şi în vederile selecţionerului naţionalei Ungariei, deşi mărturiseşte că şi-ar dori şi la Euro cu reprezentativa de tineret a României. Fulop a făcut parte din lotul convocat de Mirel Rădoi pentru cele două meciuri amicale disputate în această primăvară. El a bifat 18 minute contra Spaniei U21, apoi a jucat 70 minute în meciul cu Danemarca U20.  

"Cu siguranţă acest transfer o să mă aducă mai aproape de naţionala Ungariei, dar să nu uităm de Campionatul European care urmează şi îmi doresc foarte mult să ajung acolo.  Nu ştiu ce se va întâmpla după aceea. Eu în primul rând îmi doresc să ajung la România U21, să joc la europene", a spus Lorand Fulop.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Un sucevean a primit ficatul unui botoșănean aflat în moarte cerebrală

Vineri, 14 Iunie 2019
608

Echipa de la Centrul de transplant Iaşi a efectuat, în noaptea de miercuri spre joi, o prelevare de organe de la un donator din Botoşani aflat în moarte cerebrală, care era internat pe ...

Sute de mii de angajaţi ar putea profita după o decizie prin care un procuror a obţinut în instanţă daune morale uriaşe!

Joi, 13 Iunie 2019
2204

Un procuror a câştigat în instanţă daune morale de 14.400 de euro, după ce a dat în judecată instituția pentru nerespectarea condițiilor minimale de lucru. De asemenea, el va primi și o s...

IMPORTANT: Ce teste genetice sunt recomandate înainte de a rămâne însărcinată și în timpul sarcinii

Miercuri, 12 Iunie 2019
396

Când spunem set de analize uzuale pentru gravide, nu ne gândim automat și la testări genetice. Pe acestea le privim cumva cu teamă și ne dorim să nu ajungem să le vedem prescrise de ...