Revin GOLGHETERII! Hadnagy si Fulop vor evolua din nou pe Municipal, insa in calitate de adversari!
SPORT

Doi dintre cei mai importanti jucatori pe care FC Botosani i-a avut in lot si care si-au pus amprenta asupra rezultatelor obtinute in sezoanele precedente, vor reveni pentru prima oara pe stadionul Municipal, in calitate de adversari.

Revin GOLGHETERII! Hadnagy si Fulop vor evolua din nou pe Municipal, insa in calitate de adversari!

 Hadnagy, dupa victoria cu CSU Craiova  

Attila Hadnagy si finul sau, Istvan Fulop, in prezent jucatori la Sepsi Sfantul Gheorghe, vor juca vineri seara impotriva echipei unde au cunoscut cele mai frumoase momente din cariera, FC Botosani. 
 
In 3 ani si jumatate petrecuti la FC Botosani, Hadnagy a bifat 100 de partide si a marcat 29 de goluri, fiind al doilea golgheter din istoria recenta a clubului, dupa Gabriel Vasvari cu 37 de goluri marcate in 194 de meciuri.
 
"Cate nopti nedormite au fost pana m-am decis. Este foarte greu sa las echipa asta frumoasa. Pot sa spun ca a fost cea mai frumoasa perioada de cand joc fotbal. Tin sa ii multumesc domnului Sfaiter ca m-a facut sa vin aici, apoi lui Valeriu Iftime si asociatilor de la Elsaco, antrenorilor, jucatorilor si ziarilor care au scris cuvinte frumoase despre mine. A venit timpul...este foarte greu si de asta am venit sa-mi iau ramas bun. De asta am venit pana aici, sa-mi iau ramas bun de la baieti", spunea Attila Hadnagy la despartirea de FC Botosani.
 
In acel moment "Atti-Gol" nici nu se gandea ca va reveni in Liga 1, dupa doar un sezon. "Ar fi cel mai tare sa promovez cu Sfantu Gheorghe in Liga 1. 7 zile vom face turul tarii (rade).", a mai spus Hadnagy atunci cand a semnat cu Spesi.
 

 
Istvan Fulop a evoluat si el pentru FC Botosani timp de 4 ani si jumatate, reusind sa bifeze 113 partide. "Isti" a marcat 26 de goluri si a dat 21 de pase de gol. A plecat de la FC Botosani in Ungaria, la Diósgyőri VTK, iar in prezent a fost imprumutat la Sepsi Sfantu Gheorghe.
 
Pe langa cei doi jucatori, pe Municipal vor mai reveni si alti jucatori care au trecut pe la FC Botosani, cum ar fi Sebastian Ghinga, Victoras Astafei sau Ionut Ursu.

 

Spune-ne opinia ta