Portarul CSM Botoșani, Mihai Nicolaevici: "Ne dormim să obținem promovarea în Liga Zimbrilor"

Portarul CSM Botoșani, Mihai Nicolaevici: "Ne dormim să obținem promovarea în Liga Zimbrilor"

Mihai Nicolaevici este un veteran al lotului CSM Botoșani, alături de frații Dumitrache. După ce a evoluat pentru Ambro Suceava, Universitatea Suceava, Vicov Bucovina, dar și HCM Botoșani, în România, dar și pentru GSK Koropi în Grecia și la Hapoel Râmat Fan, în Israel, Mihai a revenit la Botoșani în ianuarie 2017, fiind mereu un om de baza în echipă.

Astăzi vă propunem un interviu cu cel ce salvează poarta botoșăneană de mingile adversarilor: Mihai Nicolaevici.

Reporter: Buna Mihai. Știm că locuiești în Suceava, spune-ne care este situația acolo?

Mihai: În Suceava situația nu e plăcută deloc, fiind nevoiți să stăm în casă nu știm foarte multe detalii din viața cotidiană a orașului, doar din drumurile până la magazin nu aflăm prea multe lucruri. La fel ca toată lumea, ne informăm din presă. E neplăcut să nu îți poți vizita părinții, prietenii, să afli că persoane cunoscute  sunt infestați de acest cumplit virus. Dar trebuie să ne conformăm deciziilor autorităților pentru a depăși această situație neprevazută.

Reporter: Cum te ferești de aceșt virus?

Mihai: Încerc să ies doar pentru strictul necesar, păstrez distanța socială și urmez recomandările.

Reporter: Faci antrenamente de acasă?

Mihai: Locuind la bloc nu sunt foarte multe variante de a face pregătire, dar atât cât se poate, încerc să lucrez, am noroc că băiețelul meu e foarte activ și nu mă lasă deloc să stau.

Reporter: Când crezi că vei reveni pe terenul de handbal?

Mihai: La fel ca toată lumea, și eu sper să începem cât mai repede pregătirea și meciurile, dar asta nu înseamnă că trebuie să neglijăm sănătatea noastră și a semenilor.

Reporter: Înaintea crizei, CSM Botoșani era într-o formă foarte bună. Crezi că, în cazul în care sezonul va fi reluat, CSM Botoșani va avea aceiași constanță?

Mihai: Ne dorim să jucăm handbal, asta e cel mai important, la fel ne dorim să continuăm sezonul bun de până acum, iar forma noastră să ne ajute să obținem promovarea în Liga Zimbrilor.

Reporter: În final, te rog să le transmiți un mesaj suporterilor tăi.

Mihai: Cel mai important pentru toată lumea este sa depășim cu bine această perioadă critică, să ne respectam semenii și să îi protejăm. Stând acasă îi ajutăm și pe cei din linia întâi.

(Iosif Pintilie)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

astăzi, 19:49
55

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02
38

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
42

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...