Paul Papp și dezamăgirea carierei! "Asta e lumea fotbalului, se calcă pe cadavre"

Paul Papp și dezamăgirea carierei! "Asta e lumea fotbalului, se calcă pe cadavre"

În 2015, Paul Papp era unul dintre cei mai buni fundași români. Acesta a fost decisiv în preliminariile pentru Euro 2016, jucând 7 meciuri și reușind o dublă în fața Irlandei. Totuși, Anghel Iordănescu a decis să îl lase acasă pe fundașul trecut și pe la Botoșani, aceasta fiind cea mai mare dezamăgire a carierei.

„Nu am primit nicio explicație, nici până acum. Am jucat toate meciurile din preliminarii, dar nu am jucat ultimele 8 meciuri cu Steaua în competițiile de club. Probabil meritam și eu să fiu în lotul de la Euro, măcar stăteam pe bancă.

Nu m-a sunat nimeni, nu mi-a spus nimeni nimic, a fost așa... Unii au jucat în preliminarii, alții au jucat la Euro. Asta e lumea fotbalului, se calcă pe cadavre. Ăsta rămâne marele meu regret, că nu am fost acolo, nu mă supăram dacă nu jucam. M-au dezamăgit oamenii, am fost în preliminarii, s-au folosit de mine”, a declarat Paul Papp, pentru GSP.

Colegii lui i-au "înmormântat" mașina

În 2012, Paul a plecat de la Vaslui, echipa la care a ajuns în 2009, pentru 50.000€, fiind transferat de la Botoșani. Acesta a semnat cu Chievo, în prima ligă italiană. La doar câteva săptămâni, acesta a avut parte de o farsă din partea colegilor.

”Am ajuns la Chievo și aveam un Audi, fabricat în 2009. Acolo îți dai seama… în parcări numai Maserati, mașini de genul. Într-o zi, ajung, îmi las mașina în parcare și intru în vestiar. După un timp mă cheamă Dario Dainelli, fost coleg cu Mutu la Fiorentina: «Paul-Paul, hai că s-a întâmplat ceva cu mașina ta!»

Mă duc afară, mă uit… îmi puseseră ăștia garoafe pe toată mașina: «Băi, cumpără-ți și tu o mașină, pe-asta trebuie să o înmormântezi». I-am spus: «Stai mă omule, eu vin de la Dej, din România, stai să îmi cumpăr prima oară o casă, după îmi cumpăr și o mașină»”, a povestit, ieri, Papp în cadrul emisiunii GSP Live.

Paul Papp a ajuns la Botoșani de la Unirea Dej. A jucat 28 de meciuri, timp de un an, după care a semnat cu Vaslui. Farul Constanța, Chievo, FCSB, cu care a reușit tripla: campionat, cupa și cupa ligii, Astra Giurgiu, Will, Karabukspor și Sivasspor sunt echipele la care a jucat fundașul ajuns la 30 de ani.

(Iosif Pintilie)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Anunț: Curs de instructor sportiv organizat la Botoșani de DJST

astăzi, 11:56
56

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret (DJST) din Botoșani organizează, în perioada 1 octombrie - 2 noiembrie a.c. cursul de „Instructor sportiv” pentru 15 tineri, cu ...

Tânăr uns cu dosar penal, după ce a fost prins beat la volan

astăzi, 11:04
115

Marți, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Săveni au oprit pentru control pe strada Independeței, din orașul Săveni, un autoturism condus de un tânăr de 33 de ani din aceeași loca...

Razie a Rutierei finalizată cu amenzi pentru viteză

astăzi, 10:56
159

Marți, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Flămânzi au organizat o acțiune pe raza de competență, pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere precum și pentru creșterea ...