Oficialii formaţiei FC Botoşani, atac fără menajamente la adresa arbitrilor: "E de ajuns, echipa noastră a suferit prea mult"

Un oficial al formaţiei FC Botoşani a ieşit la atac după înfrângerea cu Gaz Metan Mediaş din etapa a patra a play-out-ului Ligii 1.

Oficialii formaţiei FC Botoşani, atac fără menajamente la adresa arbitrilor: "E de ajuns, echipa noastră a suferit prea mult"

Moldovenii acuză arbitrazul după confruntarea cu medieşenii. Marius Croitorul este de părere că FC Botoşani a avut un penalty neacordat, iar de partea cealaltă Marius Constantin a beneficiat de pe urma bunăvoinţei arbitrului, care a refuzat să-i acorde al doilea galben.

”Tot invocă arbitrii spiritul jocului şi litera regulamentului. Păi dacă e să o luăm după litera regulamentului, este fault, penalty şi al doilea galben. Repet, al doilea galben la Marius Constantin şi pot spune că un fotbalist care vine cu viteza aceea şi vrea să degajeze mingea, dacă lovea mingea, trebuia să se ducă în tribună. Nu să rămână mingea la jumătate de metru de el. E de ajuns, Botoşani a suferit prea mult. Nu cerem şi nu vrem nimic altceva decât să fim arbitraţi corect”, a spus Marius Croitoru la Telekom Sport.

Formaţia Gaz Metan Mediaş a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a patra a play-out-ului Ligii I.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Update: bărbatul dispărut acum trei zile a fost găsit pe câmp, la opt kilometri de casă

astăzi, 14:27
40

Bărbatul în vârstă de 86 de ani din satul Rediu, comuna Răuseni, dispărut acum trei zile a fost găsit pe un câmp, la opt kilometri de casă.Mihai Zaharia a părăsit domicil...

Peste 1000 de locuri de muncă vacante în județul Botoșani. Ce cursuri de calificare oferă AJOFM

astăzi, 13:24
341

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forțelor de Muncă Botoșani anunță că, la nivel de județ, există peste 1000 de locuri de muncă disponibile, lista acestora fiind actualizată luni, 22 iuli...

Profesori din Republica Moldova, mulțumiți de cursurile de perfecționare a limbii române oferite de Ministerul Românilor de Pretudindeni

astăzi, 12:17
70

Institutul „Eudoxiu Hurmuzachi” pentru românii de pretutindeni, instituție aflată în subordinea Ministerului pentru Românii de Pretutindeni, a derulat proiectul „...