Oficialii formaţiei FC Botoşani, atac fără menajamente la adresa arbitrilor: "E de ajuns, echipa noastră a suferit prea mult"

Un oficial al formaţiei FC Botoşani a ieşit la atac după înfrângerea cu Gaz Metan Mediaş din etapa a patra a play-out-ului Ligii 1.

Oficialii formaţiei FC Botoşani, atac fără menajamente la adresa arbitrilor: "E de ajuns, echipa noastră a suferit prea mult"

Moldovenii acuză arbitrazul după confruntarea cu medieşenii. Marius Croitorul este de părere că FC Botoşani a avut un penalty neacordat, iar de partea cealaltă Marius Constantin a beneficiat de pe urma bunăvoinţei arbitrului, care a refuzat să-i acorde al doilea galben.

”Tot invocă arbitrii spiritul jocului şi litera regulamentului. Păi dacă e să o luăm după litera regulamentului, este fault, penalty şi al doilea galben. Repet, al doilea galben la Marius Constantin şi pot spune că un fotbalist care vine cu viteza aceea şi vrea să degajeze mingea, dacă lovea mingea, trebuia să se ducă în tribună. Nu să rămână mingea la jumătate de metru de el. E de ajuns, Botoşani a suferit prea mult. Nu cerem şi nu vrem nimic altceva decât să fim arbitraţi corect”, a spus Marius Croitoru la Telekom Sport.

Formaţia Gaz Metan Mediaş a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a patra a play-out-ului Ligii I.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Audi în valoare de peste 73.000 lei furat din Italia, oprit la Stânca!

astăzi, 12:25
22

În data de 28 martie 2023, în jurul orei 05.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare...

Singurul candidat înscris pentru postul de manager al Spitalului „Mavromati” a fost respins!

astăzi, 12:11
182

Pentru postul de manager al Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani o singură persoană și-a depus dosarul de înscriere în concurs.În urma verificării dosar...

Medic, despre cel mai mare pericol în AVC: ”Fiecare minut, fiecare oră înseamnă scăderea şansei de recuperare a pacientului”

astăzi, 11:56
149

Profesorul Gheorghe Iana, doctor în medicină, afirmă că este important ca pacienţii, dar şi familiile acestora să înveţe să recunoască simptomele unui accident vascular cerebral (...