Oficialii formaţiei FC Botoşani, atac fără menajamente la adresa arbitrilor: "E de ajuns, echipa noastră a suferit prea mult"

Un oficial al formaţiei FC Botoşani a ieşit la atac după înfrângerea cu Gaz Metan Mediaş din etapa a patra a play-out-ului Ligii 1.

Oficialii formaţiei FC Botoşani, atac fără menajamente la adresa arbitrilor: "E de ajuns, echipa noastră a suferit prea mult"

Moldovenii acuză arbitrazul după confruntarea cu medieşenii. Marius Croitorul este de părere că FC Botoşani a avut un penalty neacordat, iar de partea cealaltă Marius Constantin a beneficiat de pe urma bunăvoinţei arbitrului, care a refuzat să-i acorde al doilea galben.

”Tot invocă arbitrii spiritul jocului şi litera regulamentului. Păi dacă e să o luăm după litera regulamentului, este fault, penalty şi al doilea galben. Repet, al doilea galben la Marius Constantin şi pot spune că un fotbalist care vine cu viteza aceea şi vrea să degajeze mingea, dacă lovea mingea, trebuia să se ducă în tribună. Nu să rămână mingea la jumătate de metru de el. E de ajuns, Botoşani a suferit prea mult. Nu cerem şi nu vrem nimic altceva decât să fim arbitraţi corect”, a spus Marius Croitoru la Telekom Sport.

Formaţia Gaz Metan Mediaş a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a patra a play-out-ului Ligii I.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

VERSURI DIN STRADĂ: Fântână

astăzi, 20:53
36

După cea mai mare criză sanitară din ultimul secol, ne facem din nou un obicei din a publica la orele serii câte una din poeziile primite pe adresa de e-mail a redacției noastre. Astăzi, o ...

Amenzi de peste 12.000 de lei aplicate în Botoșani, în ultimele 24 de ore

astăzi, 20:22
66

În ultimele 24 de ore, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, polițiștii din cadrul IPJ Botoșani au acționat în teren, în sistem integrat, alături de celela...

Alocațiile copiilor sunt în mâna președintelui. Dacă Klaus Iohannis semnează, alocațiile se vor dubla de la 1 iulie, la 300 de lei

astăzi, 20:18
128

Parlamentul a respins prin lege Ordonanța de Urgență care amâna dublarea alocațiilor până la data de 1 august 2020, așa că legea merge la promulgare la președintele Klaus Iohannis....