Viitorul e singurul club din Liga 1 care și-a publicat finanțele. Câți bani a încasat Gică Hagi în 2018

Dintre cele 6 cluburi din play-off, plus FC Botoșani, care au solicitat licență UEFA pentru sezonul 2019-2020, numai Viitorul a făcut publice datele financiare.

Viitorul e singurul club din Liga 1 care și-a publicat finanțele. Câți bani a încasat Gică Hagi în 2018

   Foto: gsp.ro

În weekendul trecut, Viitorul a făcut deja publice pe propriul site datele financiare pe ultimii doi ani, 2017 și 2018. Este o condiție pentru obținerea atât a licenței UEFA, cât și a celei pentru Liga 1, sezonul 2019-2020, iar termenul limită pentru prima este 10 aprilie. Au depus dosare la FRF pentru participarea în competițiile europene toate cele 6 cluburi din play-off, dar și FC Botoșani, arată gsp.ro.

Majoritatea datelor financiare de la Viitorul relevă faptul că anul trecut s-a înregistrat o scădere a performanțelor financiare față de 2017, cel în care clubul lui Gică Hagi a câștigat titlul. În 2018 au scăzut însă și datoriile, iar în cei doi ani de referință, Viitorul a fost mereu pe plus. 

INDICATORI FINANCIARI VIITORUL

 

„Am făcut publice datele financiare primii pentru că nu avem nimic de ascuns și ca să fim un exemplu și în acest domeniu. Sperăm ca și celelalte cluburi să ne urmeze”, a precizat Cristian Bivolaru, director general Viitorul.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...