Marius Croitoru: "Acești băieți minunați au nevoie de încurajări"

Marius Croitoru: "Acești băieți minunați au nevoie de încurajări"

FC Botoșani va juca, luni, "în deplasare" împotriva rivalei Poli Iași. Partida va fi una deosebită, în condițiile în care Poli Iași își dispută partidele de pe „teren propriu” la Botoșani, până vor avea un nou gazon în Copou.

Marius Croitoru are încredere în băieții săi înaintea acestei partide, și, deși se vor schimba în vestiarul oaspeților și vor sta pe banca destinată tot lor, victoria nu este pusă în pericol.

"Joc acasă și îl pregătesc ca acasă. Ne vom schimba în vestiarul oaspeților. Ei sunt cei care se ocupă de organizarea meciului. Mă aștept să vină foarte multă lume dar în același timp îmi doresc ca toți cei care vin să încurajeze jucătorii. Să înțeleagă că acești băieți minunați au nevoie de încurajări. Nu suntem perfecți, au și ei momente și momente dar lumea trebuie să înțeleagă că doar împreună putem reuși”

, a spus Marius Croitoru, antrenorul FC Botoșani.

La partidă își anunță prezența mii de botoșăneni, iar pentru a opri "coloniile" botoșănene, gazdele au fixat niste prețuri de "Play-Off": 40 de lei la tribune și 20 de lei la peluze.

Comparativ, la meciul Poli Iași-FCSB din Play-Off-ul sezonului 2017-2018, prețul unui bilet la peluze a fost tot 20 de lei, în timp ce prețul la tribune a variat, dar cea mai mare parte a locurilor de la tribune au fost scoase la vânzare cu 40 de lei.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

VERSURI DIN STRADĂ: Tot ce iubesc

Duminică, 15 Decembrie 2019
164

Încă o poezie venită pe adresa de poștă electronică a redacției. E scrisă de Landi Turiceanu și credem că trebuie citită. Ca de obicei, vă dorim lectură plăcută. TOT C...

LOTO: numerele extrase duminică, 15 decembrie

Duminică, 15 Decembrie 2019
495

Duminică, 15 decembrie 2019, au avut loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 şi Super Noroc, după ce la tragerile loto de joi, 12 decembrie, Loteria Română a acordat 1...

VIDEO. Lângă noi: Filmarea de la Suceava care a devenit virală. Mafia permiselor auto. DNA, intervenție de urgență

Duminică, 15 Decembrie 2019
1441

DNA face verificări după ce în mediul online a apărut o inregistare audio în care un instructor auto cerea o șpagă de 400 de euro.Un instructor auto din județul Suceava  a f...