Marius Croitoru: "Acești băieți minunați au nevoie de încurajări"

Marius Croitoru: "Acești băieți minunați au nevoie de încurajări"

FC Botoșani va juca, luni, "în deplasare" împotriva rivalei Poli Iași. Partida va fi una deosebită, în condițiile în care Poli Iași își dispută partidele de pe „teren propriu” la Botoșani, până vor avea un nou gazon în Copou.

Marius Croitoru are încredere în băieții săi înaintea acestei partide, și, deși se vor schimba în vestiarul oaspeților și vor sta pe banca destinată tot lor, victoria nu este pusă în pericol.

"Joc acasă și îl pregătesc ca acasă. Ne vom schimba în vestiarul oaspeților. Ei sunt cei care se ocupă de organizarea meciului. Mă aștept să vină foarte multă lume dar în același timp îmi doresc ca toți cei care vin să încurajeze jucătorii. Să înțeleagă că acești băieți minunați au nevoie de încurajări. Nu suntem perfecți, au și ei momente și momente dar lumea trebuie să înțeleagă că doar împreună putem reuși”

, a spus Marius Croitoru, antrenorul FC Botoșani.

La partidă își anunță prezența mii de botoșăneni, iar pentru a opri "coloniile" botoșănene, gazdele au fixat niste prețuri de "Play-Off": 40 de lei la tribune și 20 de lei la peluze.

Comparativ, la meciul Poli Iași-FCSB din Play-Off-ul sezonului 2017-2018, prețul unui bilet la peluze a fost tot 20 de lei, în timp ce prețul la tribune a variat, dar cea mai mare parte a locurilor de la tribune au fost scoase la vânzare cu 40 de lei.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Rezervările pentru piscina de la „Cornișa” se pot face și online

astăzi, 11:07
151

Din 18 iunie piscina exterioară de la Cornișa a fost redeschisă iar, ca urmare a noilor reguli privind siguranța vizitatorilor, conducerea Aquaprk-ului a recomandat celor care le trec pragul progr...

Botoșăneanul din fruntea ANPC, recomandări cu privire la achiziționarea produselor congelate

astăzi, 10:35
197

Botoșăneanul Eduardt Cozminschi, președintele Agenției Naționale pentru Protecția Consumatorului (ANPC), readuce în atenția consumatorilor o serie de recomandări cu privire la achizițio...

Dezinsecție urgentă a municipiului solicitată de către viceprimarului Cosmin Andrei

astăzi, 10:32
172

Ca urmare a sesizărilor primite din partea botoșănenilor, Cosmin Andrei, viceprimar al municipiului Botoșani, solicită public primarului Cătălin Flutur să achiziționeze urgent servicii de dez...