Marius Croitoru: "Acești băieți minunați au nevoie de încurajări"

Marius Croitoru: "Acești băieți minunați au nevoie de încurajări"

FC Botoșani va juca, luni, "în deplasare" împotriva rivalei Poli Iași. Partida va fi una deosebită, în condițiile în care Poli Iași își dispută partidele de pe „teren propriu” la Botoșani, până vor avea un nou gazon în Copou.

Marius Croitoru are încredere în băieții săi înaintea acestei partide, și, deși se vor schimba în vestiarul oaspeților și vor sta pe banca destinată tot lor, victoria nu este pusă în pericol.

"Joc acasă și îl pregătesc ca acasă. Ne vom schimba în vestiarul oaspeților. Ei sunt cei care se ocupă de organizarea meciului. Mă aștept să vină foarte multă lume dar în același timp îmi doresc ca toți cei care vin să încurajeze jucătorii. Să înțeleagă că acești băieți minunați au nevoie de încurajări. Nu suntem perfecți, au și ei momente și momente dar lumea trebuie să înțeleagă că doar împreună putem reuși”

, a spus Marius Croitoru, antrenorul FC Botoșani.

La partidă își anunță prezența mii de botoșăneni, iar pentru a opri "coloniile" botoșănene, gazdele au fixat niste prețuri de "Play-Off": 40 de lei la tribune și 20 de lei la peluze.

Comparativ, la meciul Poli Iași-FCSB din Play-Off-ul sezonului 2017-2018, prețul unui bilet la peluze a fost tot 20 de lei, în timp ce prețul la tribune a variat, dar cea mai mare parte a locurilor de la tribune au fost scoase la vânzare cu 40 de lei.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(A) INFORMARE din partea Primăriei comunei Mihai Eminescu

astăzi, 16:56
7

1. Primăria comunei Mihai Eminescu vă aduce la cunoștință că, în conformitate cu prevederile Ordinul  Prefectului Județului Botoșani nr. 200/19.03.2024 și ale HCL -ului nr. 49/26.0...

Elevii dintr-un oraș din Botoșani și-au dat „întâlnire” cu jandarmii!

astăzi, 15:54
42

Elevii de la Liceul „Dimitrie Cantemir" din Darabani au participat, marți dimineață, la o activitate preventivă desfășurată de jandarmii botoșăneni.Discuțiile cu liceenii s-au...

Candidații pentru funcțiile de primar și consilieri locali în comuna Mihai Eminescu și-au depus candidaturile!

astăzi, 15:31
173

Verginel Gireadă, candidatul din partea Partidului Social Democrat (PSD) – Filiala Botoșani pentru funcția de primar al comunei Mihai Eminescu, și-a depus candidatura la Biroul Electoral de ...