Leo Grozavu: "Trei puncte care ne dau o oarecare liniste" - Vezi ce spune despre Golofca!
SPORT

Dupa victoria de pe teren propriu, scor 3-0, in fata celor de la FC Voluntari, antrenorul echipei FC Botosani, Leo Grozavu, a spus ca cele trei puncte obtinute astazi ii dau liniste.

Leo Grozavu: "Trei puncte care ne dau o oarecare liniste" - Vezi ce spune despre Golofca!

Botosanenii au acumulat 23 de puncte si sunt la 2 puncte in spatele celor de la Gaz Metan Medias si CSMS Iasi.

"Ma bucur mult ca am acumulat trei puncte foarte importante, care ne dau o oarecare liniste pentru perioada urmatoare. E devreme acum sa ne gandim la primul loc, mai sunt multe meciuri, inca 11 etape si foarte multe puncte puse in joc, dar increderea jucatorilor creste de la joc la joc. Am demonstrat ca pe teren propriu suntem greu de doborat. Ma bucur ca avem treilea joc fara gol primit. Nu mi-a fost frica de acest meci, noi am pregatit jocul la victorie, am vrut sa fim mai agresivi. Din pacate si ora asta de disputare...nu e usor, joci un meci la 20:00, altul la 16:00. A fost si o saptamana grea si inca nu e gata, cu 3 jocuri. Ne asteapta o partida dificila la Iasi. Nu pot sa spun ca eram sigur ca vom castiga, dar am tratat jocul cu seriozitate. Aveam doua infrangeri in sezonul regulat, plus schimbarea de antrenor si am luat toate acestea in calcul. Rezultatul ne multumeste.", a spus Leo Grozavu.

Catalin Golofca a marcat pentru a doua oara, consecutiv, iar Grozavu a spus ca jucatorii trebuie sa impresioneze publicul, nu pe el.

"Golofca nu trebuie sa ma impresioneze pe mine, el trebuie sa impresioneze publicul spectator. De asta joaca pe teren. Toti jucatorii joaca pentru echipa, pentru familiile lor. Nu trebuie sa ma impresioneze pe mine. Cine e mai bun joaca", a mai spus Grozavu. 

 

Spune-ne opinia ta