Leo Grozavu este nemulțumit de programul Ligii 1 și crede că vor fi amânări: "Nu există respect pentru spectatori, pentru jucători sau pentru această competiţie"
SPORT

Nu este pentru prima data cand antrenorul Leo Grozavu si-a manifestat nemultumirea fata de programul Ligii 1, campionatul urmand sa inceapa pe data de 4 februarie, mult prea devreme in opinia tehnicianului de la FC Botosani.

Leo Grozavu este nemulțumit de programul Ligii 1 și crede că vor fi amânări: "Nu există respect pentru spectatori, pentru jucători sau pentru această competiţie"

 

Grozavu spune ca este o lipsa de respect fata de jucatori si spectatori si crede ca vor fi meciuri amanate inca din prima etapa din acest an.

"Ne-am reunit foarte repede, nu cred că, comporta o revenire atât de rapidă a campionatului, în data de 4 februarie. Aceastea sunt condiţiile şi trebuie să ne supunem. Nu cred că există respect pentru spectatori, pentru jucători sau pentru această competiţie. Eu sunt foarte curios, în patru februarie ce tip de fotbal se va juca în România. Noi ne-am prezenta la pregătire şi vom vedea ce se va întâmpla. Mai mult ca sigur programul va fi dat peste cap pentru că fiecare şi-a conceput un plan de pregătire, dar va fi dificil să te ţii de el pentru că nu cred că va fi practicabil nici un teren în data de 4 februarie. Mulţi merg în străinătate unde se vor antrena pe suprafeţe cu iarbă şi vor reveni pe gheaţă. Vor fi amânări. E clar că este un campionat ce se va decide mai mult prin hazard, decât prin valoarea competitoarelor. Vom încerca în această scurtă perioadă, până la plecarea în Antalya, să ne reacomodăm la efort. Obiectivul meu personal este să rămânem în prima ligă ţinând cont de ceea ce se întâmplă. Nu pot să spun nimic la momentul de faţă legat de plecări sau veniri.Nici nu putem face grădiniţă şi să jucăm în prima ligă. Eu înţeleg criză, dar nici nu putem schimba echipa", a spus Leo Grozavu.

 

Spune-ne opinia ta