Iftime și-a făcut praf jucătorii. "Suntem cea mai slabă echipă din Liga 1 în acest moment!"

"Nu mai am cum să sper la ceva. Dacă copiii ăștia au bun simț și antrenorul ăsta e antrenor adevărat, trebuie să se gândească că am luat un punct cu ultimele 3 clasate, acasă".

Iftime și-a făcut praf jucătorii. "Suntem cea mai slabă echipă din Liga 1 în acest moment!"

Dunărea Călărași a plecat cu toate punctele de pe terenul celor de la Botoșani, iar patronul moldovenilor e "foc și pară". Valeriu Iftime și-a mitraliat jucătorii la final, dar și pe antrenorul Liviu Ciobotariu.

"Da, suntem slabi și nu înțeleg cum pot ieși de aici. Au fost toate discuțiile cu Liviu... din păcate, suntem cea mai slabă echipă din Liga 1 în acest moment. Nu la el mă gândesc acum, dar nu jucăm fotbal, asta e o problemă mare. A mai încercat el să pedepsească talentele grupului nostru, se pare că nu a ieșit nimic, tot cu Ongenda trebuie să faci echipa ca să construiești ceva. Și cu Fabbrini, dar poate mai puțin.

Dacă e o implozie din interior, să spună că nu mai poate. Vă dați seama că toată energia mea e să salvez acest club, mai sunt 5 etape de la agonie la extaz, sau invers. Am crezut mult, acum e nenorocire. E clar că nu jucăm fotbal, ceva se întâmplă. După ce am marcat norocos, Călărașiul a fost de două ori mai bună, au făcut ce au vrut, iar noi nu reacționăm. Iar eu nu înțeleg.

Bineînțeles că, fără doar și poate, e vina antrenorului aici. Eu cred că nu retrogradăm, noi trebuie să facem ce putem să salvăm clubul ăsta. Liviu are energie, instrumente, are idei, dar în seara asta n-a avut idei. L-a bătut echipa lui Hagi, acum echipa lui Alexa, care a fost mai ambițioasă , mai drăcoasă, păreau mai fotbaliști ca noi. Păi numai pe noi ne bat, ca și meciul trecut. Noi, cu ultimele clasate, am luat numai un punct, deci nu mai am cum să sper la ceva. Dacă copiii ăștia au bun simț și antrenorul ăsta e antrenor adevărat, trebuie să se gândească că am luat un punct cu ultimele 3 clasate, acasă. Totul e la zi", a spus Valeriu Iftime la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.


FC Botoșani - Dunărea Călărași 1-2. Iftime: "Roman e bun numai de circ...rabona, babona"

În ultimele 5 meciuri, Botoșaniul a luat doar două puncte, iar situația din clasament poate deveni una tragică. Finanțatorul botoșănenilor i-a pus la zid pe jucători, iar Golofca, Fulop și Roman au fost cei mai criticați.

"El (n.r.: Golofca) mai face câte un fault din când în când, mai aleargă, dar nu joacă în mijloc, suntem al doilea la minge. L-am văzut pe Fulop, parcă a venit din naționala Ungariei când a câștigat Campionatul Mondial, în loc să se gândească că e vai de mama lui, nu pune piciorul. Nu poți să joci așa. Eu așteptam mult de la el. Păi dacă vii de la națională și joci așa... Roman e bun numai la circ. Ce a făcut el ca jucător, că e fotbalist, că dă rabona, babona, cu țabona... păi în fața porții parcă e năuc complet. Și i-am învățat pe oameni cu un pic de fotbal, e pretențioasă lumea și când îl vezi pe Roman în careu, cutremur, nu știe unde e mingea, e ca un curcan. Nu știu, o să vedeți măsuri, dar să se gândească la meciul de la Mediaș. Dacă luăm bătaie și acolo, nu știu ce putem face. Vreți să vedeți măsuri în direct? Vom lua măsuri, dar nu vă spun care", a încheiat Iftime, potrivit sursei citate.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Dăncilă: "Dacă șeful CNAS nu demisionează, mâine îl demit eu"

Luni, 22 Iulie 2019
60

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat că marți îl va demite pe președintele CNAS, Răzvan Vulcănescu, dacă acesta nu își va da demisia. Premierul a mai spus că a cerut ministerului...

Fotografia zilei: coșul fără fund din curtea bisericii de lângă "Mavromati"

Luni, 22 Iulie 2019
153

Fotografia zilei de luni a fost trimisă de către una dintre cititoarele Știri.Botoșani.Ro, pe adresa redacției.Botoșăneanca a pozat unul dintre coșurile de gunoi din curtea bisericii "...

Maratonul Nordului 2019: traseul Teioasa Trail vine cu o noutate "abruptă"

Luni, 22 Iulie 2019
165

Traseul de Maraton al Nordului Teioasa Trail va avea, în premieră, un traseu modificat. Cei 20,5 km (530m diferență nivel, elevație maximă 270m) sunt configurați astfel încât alergătorii ...