Un jucător al Botoşaniului sare în apărarea arbitrilor: "Nu consider că sunt slabi"

În minutul 55 al meciului dintre FCSB şi Craiova, la scorul de 2-2, roş-albaştrii reuşeau să marcheze, prin Benzar, dar Haţegan anula golul, inexplicabil, după ce steliştii s-au bucurat aproape două minute.

Un jucător al Botoşaniului sare în apărarea arbitrilor: "Nu consider că sunt slabi"

Partida dintre FCSB şi Universitatea Craiova a provocat noi controverse în ceea ce priveşte arbitrajul din campionatul României. Andrei Burcă, jucătorul lui FC Botoşani, le ţine partea arbitrilor. Acesta punctează însă că ”centralii” au nevoie de mai multă hotărâre atunci când iau deciziile.

”Nu consider că avem arbitri slabi, doar că ar trebui să fie mult mai siguri pe ei şi când iau o decizie să o ia. Din cauza aceasta apare tensiunea, când iei o decizie după 20 de secunde, normal că bulversezi ambele echipe”, a spus Burca la Telekom Sport.

În minutul 55 al meciului dintre FCSB şi Craiova, la scorul de 2-2, roş-albaştrii reuşeau să marcheze, prin Benzar, dar Haţegan anula golul, inexplicabil, după ce steliştii s-au bucurat aproape două minute. Discuţia dintre central şi asistent a schimbat decizia luată în primă fază şi a anulat reuşita roş-albaştrilor.

După gafa lui Haţegan FCSB a reuşit să mai marcheze o dată şi să câştige partida cu Universitatea Craiova, scor 3-2.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
412

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
549

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
664

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...