Ianis Hagi ar putea ajunge la Bayern Munchen, potrivit presei germane

Unul dintre liderii generaţiei U21, Ianis Hagi (20 de ani) e aproape de un transfer istoric la Barcelona, dar pe fir a intrat și Bayern Munchen, anunță presa germană, citată de gsp.ro.

Ianis Hagi ar putea ajunge la Bayern Munchen, potrivit presei germane

Atacantul Viitorului a impresionat pe toată lumea la EURO U21, unde România a ajuns până în semifinale. Bayern Munchen e ultima echipă care îl dorește pe Ianis, anunță tz.de.

Sursa citată susține că Hasan Salihamidzic, directorul sportiv de la Bayern Munchen, l-a urmărit pe Ianis Hagi la semifinala cu Germania, scor 2-4, și a rămas plăcut impresionat. Se pare că oficialul a transmis conducerii că Ianis ar putea fi o soluție pentru a-i înlocui pe Arjen Robben, Franck Ribery sau James Rodriguez.

Ianis Hagi mai are o ofertă din Bundesliga, de la Borussia Dortmund. Michael Zorc, directorul sportiv al nemților, l-a urmărit și el pe fotbalistul român la meciurile naționalei de tineret.

Până la realizarea transferului, pentru evoluțiile sale de la Euro U21, Ianis Hagi a fost recompensat de Grupul BMW România cu un bolid de 150.000 de euro, un BMWi8. "Numărul 10 merită o mașină de nota 10" a fost mesajul celor de la BMW.

Potrivit site-ului transfermarkt.de, cota lui Ianis Hagi a ajuns la 6 milioane de euro! Ianis Hagi a jucat 39 de meciuri în acest sezon, marcând 14 goluri. Hagi a fost readus de Viitorul de la Fiorentina, în ianuarie 2018, pentru 2 milioane de euro, suma pentru care l-a vândut în iulie 2016.

Sursa: gsp.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
613

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
461

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3001

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...