Botoşaniul e pregătit să îşi vândă golgheterul! Este la un pas să ajungă în Ungaria

Liviu Ciobotariu a aflat despre eventuala plecare a fotbalistului care a marcat opt goluri în acest sezon pentru alb-albaştri. 

Botoşaniul e pregătit să îşi vândă golgheterul! Este la un pas să ajungă în Ungaria

Lorand Fulop a primit o ofertă din partea celor de la Akademia Puskas iar moldovenii cer în schimbul vârfului o sumă cu cinci zerouri.

"Mi-am dat acordul, însă am spus că în momentul în care suntem 100% salvaţi poate să plece. Un jucător de calitate, un jucător care este în vederile echipei naţionale U-21, un jucător de calitate cu perspective frumoase. Situaţia este puţin dificilă pentru mine, pentru că Mihai Roman a primit al patrulea cartonaş şi pentru meciul următor nu avem soluţie decât cu Fulop atacant. Dacă lucrurile vor fi aşa cum îmi doresc eu, adică să câştigăm acel meci, după aceea pot să îl las să plece", a spus Liviu Ciobotariu​, antrenorul celor de la FC Botoşani. 
 
Echipa lui Ciobotariu va juca etapa viitoare împotriva liderului din play-out, Gaz Metan Mediaş. "Ne dorim foarte mult să câştigăm acest joc, ca să fim matematic salvaţi de la retrogradare. Problema este că nu prea avem timp să pregătim jocul. Ajungem miercuri seara la Botoşani şi jucăm vineri. Joi o să facem un antrenament", a încheiat Ciobotariu, potrivit elekomsport.ro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Guvernul a alocat 2,1 milioane de lei pentru podurile și podețele afectate de inundații din Botoșani

astăzi, 11:51
23

Guvernul a hotărât ieri alocarea sumei de 2.183.000 lei din Fondul de intervenție aflat la dispoziția Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2019, pentru refacerea unor poduri...

Nu este o glumă: Aproape un sfert din produsele de pe rafturile magazinelor din România sunt mai proaste decât cele din Europa! "Dublul standard există!"

astăzi, 10:50
108

O anchetă de presă pornită în urmă cu mai mulți ani, a ajuns în aceste zile să aibă recunoaștere oficială din partea reprezentanților statului român.Vorbim de “du...

Despre minciuna care stă cu noi la masă

astăzi, 10:09
68

de Ciprian Mihali, filosof, profesor universitar:Societatea românească e clădită pe un număr de minciuni fondatoare. Nu vorbesc despre statul român, despre națiunea română,...