Botoșăneanul Florin Andone speră să înscrie în meciul cu naționala Spaniei!

Botoșăneanul Florin Andone speră să înscrie în meciul cu naționala Spaniei!

Botoșăneanul Florin Andone revine la echipa națională și speră să ajute România să câștige partida cu Spania. Florin Andone speră ca România să câștige partida de pe Arena Națională, iar el să marcheze golul victoriei!

România va juca maine, pe 5 septembrie, pe Arena Națională, cu Spania, ora 21:45, pentru ca pe 8 septembrie, de la ora 19:00, pe stadionul "Ilie Oana", România să joace împotrivă naționalei din Malta.

"E un meci foarte greu, o echipă valoroasă. Încercam să facem un meci bun și, de ce nu, să câștigăm. Îmi era dor să revin la echipa naționala pentru că nu am mai fost de mult timp. Le mulțumim oamenilor care vor veni pentru a ne susține și încercam să facem un meci bun și să nu pierdem. Ar fi un rezultat foarte bun, o victorie. Lumea nu cred că s-ar gândi la așa ceva. Și un egal ar putea fi un rezultat bun.  Dacă o să câștigăm, poate fac schimb de tricouri. Dacă nu, nu fac. Avantajul nostru e că jucăm acasă și va fi stadionul plin. Meciul retur va fi mult mai greu. 1-0 ar fi scorul perfect din punctul meu de vedere. Aș fi mulțumit cu un 1-0, 0-0, de ce nu? Ar fi mai mult că perfect dacă ar fi golul meu acela, dar important e să câștigăm. Dacă aș putea să dau eu golul, ar fi minunat", a declarat Florin Andone pentru Protv.

Botoșăneanul are foarte multă experiență în fotbalul spaniel și este de părere că și un rezultat de egalitate ar reprezenta o reușită pentru naționala condusă de Contra.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
117

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
85

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
253

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...