Antrenorul Leonard Bibirig: "Ne așteaptă o etapă dificilă, la Botoșani. Sunt mult mai competitivi"
EXCLUSIV!

Antrenorul Leonard Bibirig: "Ne așteaptă o etapă dificilă, la Botoșani. Sunt mult mai competitivi"

Antrenorul echipei vasluiene de handbal masculin, Leonard Bibirig, fost antrenor al lotului național în această categorie, a precizat că se așteaptă la un meci dificil cu botoșănenii. 

Echipa vasluiană, care vine în weekend pentru disputa cu CSM Botoșani, a rămas neînvinsă de la începerea sezonului. Cu toate acestea, Bibirig nu lasă garda jos.

"Ne așteaptă o etapă dificilă, la Botoșani. Sunt jucători cu experiență și, din ce știu și despre performanțele anterioare, acum sunt mult mai competitivi. Asta s-a putut vedea și în meciul cu Constanța. În plus, echipa joacă foarte bine în teren propriu. Cred că va fi un meci echilibrat, care va cere efort până în ultimul moment, până în minutul '60", a declarat Leonard Bibirig, antrenorul CSM Vaslui.

Bibirig este fostul căpitan al echipei naționale de handbal masculin (din anii 2000), fost jucător (făcând parte din Moldosin Vaslui, Dacia Piteşti, Fibrex Săvineşti, Minaur Baia Mare, Dinamo Bucureşti), postură din care a bifat 3 titluri de campion al României, 3 cupe ale României, 2 participări în grupele Ligii Campionilor, peste 70 de selecții în echipa națională a României. 

"Mă bucur că antrenorul echipei vasluiene, domnul Leonard Bibirig, are o asemenea părere despre echipa noastră. Asta înseamnă că echipa a crescut în valoare și că am inceput să punem probleme adversarilor. Sper ca întâlnirea dintre noi să fie una benefică pentru ambele echipe și să oferim un spectacol pentru publicul botoșănean", a spus Florin Dimofte, decanul de vârstă al CSM Botoșani.

Meciul CSM Botoșani - CSM Vaslui se va desfășura sâmbătă, 10 noiembrie, începând cu ora 13:30, la Sala Polivalentă "Elisabeta Lipă".

 

Spune-ne opinia ta