Accidentare gravă pentru Oaidă, a fost dus cu ambulanţa la spital. Ianis Hagi: "Sper să fie bine, e important să joace!"

Accidentare gravă pentru Oaidă, a fost dus cu ambulanţa la spital. Ianis Hagi: "Sper să fie bine, e important să joace!"

Răzvan Oaidă, unul dintre jucătorii importanţi de la naţionala de tineret, s-a accidentat în meciul cu Viitorul, după o intrare prin alunecare a lui Bogdan Ţîru. Mijlocaşul lui FC Botoşani n-a mai putut continua meciul şi a fost transportat cu ambulanţa la spital.

Din păcate, scrie telekomsport.ro, accidentarea lui Răzvan Oaidă este foarte gravă. Mijlocaşul lui FC Botoşani are fractură de maleolă şi nu va mai juca în acest an. Oaidă s-a accidentat în minutul 37 al meciului cu FC Voluntari, după o intrare a lui Ţîru şi a fost transportat cu ambulanţa la spital.

În minutul 37, pe o încercare de contraatac, Oaidă a fost oprit de Ţîru cu o intrare prin alunecare. Însă fundaşul Viitorului l-a lovit puternic peste piciorul de sprijin şi Oaidă a început să ţipe de durere. Internaţionalul de tineret n-a mai putut continua meciul şi a fost transportat cu ambulanţa la spital. Medicii i-au aplicat un bandaj pe piciorul drept şi Oaidă urmează acum să facă investigaţii detaliate.

Ianis i-a urat sănătate lui Răzvan Oaidă, colegul său de la naţionala de tineret: ”Ştiţi cumva ce a păţit? L-am văzut, m-am dus acolo... Părea că s-a lovit rău. Ştiu că Bogdan mai întâi a lovit mingea şi apoi l-a lovit şi pe el. S-a şi auzit urât. Sper să fie bine, e important să joace”.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
544

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
396

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2852

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...