VIDEO: „O piesă de frustrare” rupe internetul. Patru artiști botoșăneni cântă despre noroc, în ritmuri rock și populare

VIDEO: „O piesă de frustrare” rupe internetul. Patru artiști botoșăneni cântă despre noroc, în ritmuri rock și populare

O nouă compoziție muzicală face deja furori între internauți, unind stilurile diferite a patru artiști de renume din Botoșani: Iustina Irimia, Gelu Graur, Oana Tăbultoc și Virgil Prispian, cel din urmă fiind autorul aranjamentului sonor.

Pornit de la cântecul popular din Maramureș „Când s-o împărțit norocul”, conceptul este unul inedit, îmbinându-se folclorul, rock-ul și muzica ușoară, susține Iustina Irimia.

„Vremurile pe care le traversăm cu toții se potrivesc cu starea acestui cântec binecunoscut fiecărui român. Mi-am dorit să aduc în fața voastră varianta și viziunea proprie și le #mulțumesc din suflet oamenilor deosebiți cu care am colaborat într-un mod minunat și am reușit să realizăm acest acest proiect muzical. Știți că-mi place munca în #echipă, îmi place să fac lucruri împreună cu ceilați, pentru ceilalți”, a scris artista pe pagina sa de Facebook.

În același ton s-a exprimat și Gelu Graur, care a menționat că este „o piesă de frustrare, așa cum simțim mulți în perioada asta”.

Filmarea este turnată la Lacul „Mihai Eminescu” din Ipotești, iar regia aparține Iustinei Irimia.

 Lansată sâmbătă, melodia a adunat pe YouTube peste 16.000 de ascultători și mai bine de o mie de aprecieri, în nici 24 de ore.

 

 

Spune-ne opinia ta