VIDEO: „O piesă de frustrare” rupe internetul. Patru artiști botoșăneni cântă despre noroc, în ritmuri rock și populare

VIDEO: „O piesă de frustrare” rupe internetul. Patru artiști botoșăneni cântă despre noroc, în ritmuri rock și populare

O nouă compoziție muzicală face deja furori între internauți, unind stilurile diferite a patru artiști de renume din Botoșani: Iustina Irimia, Gelu Graur, Oana Tăbultoc și Virgil Prispian, cel din urmă fiind autorul aranjamentului sonor.

Pornit de la cântecul popular din Maramureș „Când s-o împărțit norocul”, conceptul este unul inedit, îmbinându-se folclorul, rock-ul și muzica ușoară, susține Iustina Irimia.

„Vremurile pe care le traversăm cu toții se potrivesc cu starea acestui cântec binecunoscut fiecărui român. Mi-am dorit să aduc în fața voastră varianta și viziunea proprie și le #mulțumesc din suflet oamenilor deosebiți cu care am colaborat într-un mod minunat și am reușit să realizăm acest acest proiect muzical. Știți că-mi place munca în #echipă, îmi place să fac lucruri împreună cu ceilați, pentru ceilalți”, a scris artista pe pagina sa de Facebook.

În același ton s-a exprimat și Gelu Graur, care a menționat că este „o piesă de frustrare, așa cum simțim mulți în perioada asta”.

Filmarea este turnată la Lacul „Mihai Eminescu” din Ipotești, iar regia aparține Iustinei Irimia.

 Lansată sâmbătă, melodia a adunat pe YouTube peste 16.000 de ascultători și mai bine de o mie de aprecieri, în nici 24 de ore.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Activități de prevenire a victimizării copiilor în mediul online, susținute de polițiști

astăzi, 14:31
94

În contextul desfășurării în această perioadă a cursurilor școlare în mediul on-line, polițiștii botoșăneni s-au adaptat și desfășoară activități de prevenire a victi...

Șapte decese în rândul bolnavilor de Covid-19 din județ, în ultimele 24 de ore. Incidențele de vineri

astăzi, 14:24
767

Încă 95 de persoane din județul Botoșani au fost diagnosticate cu noul coronavirus, în ultimele 24 de ore, informează Direcția de Sănătate Publică (DSP). În acest interval te...

Percheziții și rețineri în Botoșani, într-un dosar de fraudă informatică (fotogalerie)

astăzi, 12:31
612

Polițiștii din Botoșani au efectuat cinci percheziții la persoane bănuite că ar fi creat mai multe conturi cu utilizatori și ar fi transmis peste 500 de cereri de livrare pentru diverse bunuri,...