Video: Liceu din județ, promovat prin versuri hip-hop. „Nu îl putem considera imn oficial”

Video: Liceu din județ, promovat prin versuri hip-hop. „Nu îl putem considera imn oficial”

Un tânăr din județ a lansat un videoclip prin care promovează Liceul „Dimitrie Cantemir” din Darabani, unitate în cadrul căreia este elev. ”Cantemirii suntem noi” este ultima creație hip-hop a liceanului Dănuț Vieriu. Videoclipul, pe care el îl numește imnul liceului, nu este considerat, totuși, în aceeași calitate de către directorul Alin Prisăcariu, care a contribuit și financiar la realizarea lui.

Dănuț Vieriu spune că a plănuit acest videoclip încă din aprilie anul trecut, dar, din cauza unor probleme la montaj, aceasta a ajuns pe youtube abia în această lună. 

”Am lucrat mult la această piesă, s-au pierdut zile și mai ales nopți nedormite”, a mărturisit tânărul muzician dărăbănean, care a fost susținut în demersul său de către prietena sa, colegi, dar și de cadrele didactice, și mai ales directorul unității de învățământ, Alin Prisăcariu.

”Este o metodă de promovare a liceului, asta e fost ideea. Nu îl putem considera un imn oficial al liceului”, a declarat Prisăcariu pentru Darabaneni.ro.

”Cantemirii suntem noi/ Trecem prin vânt și prin ploi/ Avem un mesaj concret/ Puterea e în voi/ De aici, din Darabani/ Din trecut până-n prezent/ Direct din nordul țării/ Cantemirii au talent” este refrenul piesei lui Dixy, numele de artist al elevului, pentru care muzica este omniprezentă în viața sa, scrie sursa citată.

”Eu trăiesc prin muzică. Poate sună un pic ciudat, dar eu tot timpul ascult muzică...Când sunt acasă ascult muzică, când merg pe stradă ascult muzică...Când sunt la școală tot muzică ascult”, a afirmat Dănuț Vieriu.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneancă rănită grav la Borșa după ce a căzut de pe munte, la Cascada Cailor - VIDEO

Sâmbătă, 22 Februarie 2020
1803

De o intervenţie dificilă au avut parte salvamontiştii din Borşa. Un grup de turişti se afla la Cascada Cailor, îngheţată, pentru a face sporturi extreme, respectiv căţărări.Din n...

Dezastrul de după creșterea euro: Cresc prețurile, ratele, facturile

Sâmbătă, 22 Februarie 2020
378

Moneda europeană a atins un maxim istoric în raport cu leul. Vineri, Banca Națională a cotat euro la peste 4 lei și 80 de bani, cea mai mare valoare înregistrată vreodată de moneda e...

Val de angajări la o primărie din județ. Concursurile constau doar în interviu

Sâmbătă, 22 Februarie 2020
4918

Primăria Oraşului Ştefăneşti, din judeţul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcțiilor contractuale de execuție, temporar vacante, după ...