Ministrul Agriculturii și șeful APIA au plecat din Botoșani cu un cadou inedit: „O să le pună în birou și vor ști că sunt din fundul lumii, dar oferite din adâncul sufletului”

Ministrul Agriculturii și șeful APIA au plecat din Botoșani cu un cadou inedit: „O să le pună în birou și vor ști că sunt din fundul lumii, dar oferite din adâncul sufletului”

Liderul organizației județene a Tineretului Liberal, Tiberiu Nichiteanu, a primit, joi, vizita ministrului Agriculturii, Nechita Oros, și a directorului Agenției de Plăți și Intervenții pentru Agricultură (APIA), Adrian Pintea, la ferma pe care o deține în Rădăuți-Prut, Nicvitib. Cu acest prilej, tânărul antreprenor le-a făcut un cadou inedit musafirilor guvernamentali.

Cei doi oficiali au primit în dar câte o machetă a modelului de tractor John Deere, acesta fiind unicul tip de vehicul utilizat în cadrul uneia dintre cele mai productive ferme.

„Noi avem doar utilaje John Deere, în valoare de aproximativ 2 milioane de euro, și am vrut să aibă o amintire din Botoșani. Este firma mea preferată și o recomand și altor fermieri. Le-am făcut o surpriză plăcută, cred eu. Am fost original. O să le pună în birou și vor ști că sunt din fundul lumii, dar oferite din adâncul sufletului. Au promis că vor reveni în curând și vor avea grijă de noi”

, a subliniat Tiberiu Nichiteanu, proprietarul fermei Nicvitib.

Cadoul a simbolizat, totodată, că agricultura botoșăneană se dorește și poate fi performantă, așa cum s-a demonstrat și în cazul afacerii prospere a familiei Nichiteanu.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Actele „de mână” vor putea fi titluri executorii, chiar dacă nu sunt înregistrate în registrele publice

astăzi, 18:20
505

Pe viitor, înscrisurile sub semnătură privată vor putea fi folosite ca titluri executorii chiar și fără să fie înscrise în registrele publice corespunzătoare, așa cum stabil...

Bărbat găsit fără suflare într-un părău din Dorohoi

astăzi, 17:28
368

Un bărbat în vârstă de 42 de ani a fost găsit fără suflare într-un pârâu, sâmbătă, pe strada Oborul Nou din municipiul Dorohoi.Descoperirea a fost făcut...

Comitet întrunit de urgență la Prefecură, din cauza Codului portocaliu de furtuni și a coronavirusului

astăzi, 17:13
615

Membrii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă s-au întrunit în şedinţă extraordinară astăzi, în contextul avertizării meteorologice de tip Cod Portocaliu, va...