Ministrul Agriculturii și șeful APIA au plecat din Botoșani cu un cadou inedit: „O să le pună în birou și vor ști că sunt din fundul lumii, dar oferite din adâncul sufletului”

Ministrul Agriculturii și șeful APIA au plecat din Botoșani cu un cadou inedit: „O să le pună în birou și vor ști că sunt din fundul lumii, dar oferite din adâncul sufletului”

Liderul organizației județene a Tineretului Liberal, Tiberiu Nichiteanu, a primit, joi, vizita ministrului Agriculturii, Nechita Oros, și a directorului Agenției de Plăți și Intervenții pentru Agricultură (APIA), Adrian Pintea, la ferma pe care o deține în Rădăuți-Prut, Nicvitib. Cu acest prilej, tânărul antreprenor le-a făcut un cadou inedit musafirilor guvernamentali.

Cei doi oficiali au primit în dar câte o machetă a modelului de tractor John Deere, acesta fiind unicul tip de vehicul utilizat în cadrul uneia dintre cele mai productive ferme.

„Noi avem doar utilaje John Deere, în valoare de aproximativ 2 milioane de euro, și am vrut să aibă o amintire din Botoșani. Este firma mea preferată și o recomand și altor fermieri. Le-am făcut o surpriză plăcută, cred eu. Am fost original. O să le pună în birou și vor ști că sunt din fundul lumii, dar oferite din adâncul sufletului. Au promis că vor reveni în curând și vor avea grijă de noi”

, a subliniat Tiberiu Nichiteanu, proprietarul fermei Nicvitib.

Cadoul a simbolizat, totodată, că agricultura botoșăneană se dorește și poate fi performantă, așa cum s-a demonstrat și în cazul afacerii prospere a familiei Nichiteanu.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cosmin Andrei, PSD: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

astăzi, 10:53
1

„Dragi botoșăneni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată în 2020. Am finalizat proiectele rămase neterminate, am finalizat proiecte început de mine și voi mai finaliza...

Tânărul fermier din Botoșani: Viața între doctorat și câmpurile de rapiță din satul natal! (Foto)

astăzi, 10:09
307

Gabriel Iustinian Saveliev este din comuna Broscăuți, județul Botoșani. A studiat la Facultatea de Agricultură din cadrull Universității de Ştiinţele Vieții „Ion Ionescu de la Brad&rdq...

”Minune” în sediul Poliției Locale din Botoșani, cu o femeie din Ialomița!

astăzi, 09:44
160

În cursul zilei de miercuri, în jurul orei 10.30, o patrulă a Poliției Locale Botoșani, care acționa în zona străzii Independenței din municipiu, a observat în parcarea u...