Zeci de posturi suplimentare cerute la Protecția Copilului

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Botoșani a solicitat suplimentarea organigramei cu peste 90 de posturi.

Zeci de posturi suplimentare cerute la Protecția Copilului

Mai exact este vorba de 92 de posturi, dintre care două sunt funcții publice, iar restul posturi de natură contractuală.

Această solicitare de creștere a numărului de posturi vine ca urmare a reorganizării anumitor servicii, fie din cauza lipsei de personal de pe unele zone.

Președintele Consiliului Județean, Costică Macaleți, susține că posturile în plus cerute de DGASPC vor fi scoase la concurs când va exista și finanțare pentru acestea, speranțele fiind într-o rectificare bugetară.

"Este o adresă venită în care se menționează să fie paritate între numărul de copii și personalul angajat dar dat fiind bugetul din acest an cu majorările de salariu vom mai amâna un pic chestiunea aceasta până ce lucrurile se vor reglementa. Dacă este o reglementare de la centru nu trebuie să facem noi analize. Dacă rectificarea va fi corespunzătoare cu ceea ce se dorește acolo, se vor face suplimentări de posturi", a precizat Costică Macaleți.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

A fost aprobată noua Metodologie privind mişcarea personalului didactic. Ce s-a modificat!

astăzi, 08:03
475

Potrivit lui Liviu Axinte, preşedintele Ligii Sindicatelor din Învăţământ, principala modificare constă în schimbarea ordinii anumitor etape din calendar. Pretransferul personal...

Soția directorului unei instituții din Botoșani a murit în timp ce se afla într-un cabinet medical

Vineri, 8 Decembrie 2017
12049

Soția directorului unei instituții din municipiul Botoșani a încetat din viață, vineri, în timp ce se afla la o consultație într-un cabinet medical aflat în zona Centrulu...

Profesor botoșănean: "Ideea de monarhie a plecat odată cu Regele Mihai"

Vineri, 8 Decembrie 2017
932

Moartea Regelui Mihai I înseamnă și sfârșitul ideii de monarhie în România. De această părere este profesorul de istorie Daniel Botezatu care vineri, în cadrul unei ...